Af - 21/05-14 13:46

Heroisk redningskat i bizar fejring: Kaster baseball med potenHeroisk redningskat i bizar fejring: Kaster baseball med poten

Katteheltinden Tara blev i går hyldet på et baseballstadion i Californien.

Den nu verdenskendte kat Tara, som tidligere på måneden reddede den 4-årige Jeremy Triantafilo fra en glubsk hund, blev i går fejret på behørig vis under en baseballkamp i Californien.

Familie taler ud om heroisk kat, der reddede søn: - Hunden vidste ikke hvad der ramte den
Familie taler ud om heroisk kat, der reddede søn: - Hunden vidste ikke hvad der ramte den

Katten, som på heroisk vis skræmte hunden væk, der havde sat tænderne i den unge purk, lavede det første pitch, da Bakersfield Blaze i går mødte Lancaster i en lokal baseballturnering.

Den slappe kattepote havde dog brug for en anelse hjælp af Jeremys far, Roger Triantafil – der tidligere på ugen talte ud om den imponerende kattehandling:

Lille dreng skambidt af hund, men så kommer familiens kat...
Lille dreng skambidt af hund, men så kommer familiens kat...

- Det var ret fantastisk at se en kat gå mod en hund på den måde. Helt uselvisk at sætte sig selv i fare og ikke bekymre sig om at blive bidt eller såret. Jeg tror ikke, den hund vidste, hvad der ramte den.

Tilskuertallet til gårsdagens baseball kamp var tre gange større end normalt – sandsynligvis takket være Tara og unge Jeremy, som med ti sting på benet fra hundeangrebet også fik lov at pitche bolden.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe skandale ved OL: Fuld atlet...
bt.dk
Remee afslører 'X Factor'-mysterie:...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Historien om ’Kærlighed ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx