Af - 25/07-15 19:19

TV: Uheldig bilist slipper med indre kvæstelser - mobbes på nettetTV: Uheldig bilist slipper med indre kvæstelser - mobbes på nettet

Har du nogensinde overvejet, om du kunne drøne over en bro, mens den var skudt til side for at lade skibe komme igennem? Hollandsk mand kan skrive under på, at det er umuligt.

Her går det galt for den knapt så flyvende hollænder. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En 56-årig, hollandsk mand ligger på hospitalet med adskillige brækkede ribben og en punkteret lunge, efter han onsdag tilsyneladende forsøgte at køre over en bro, der var skudt til side for at lade et skib komme igennem.

Han skal ikke kun leve med de fysiske smerter, men også en masse mobberi fra hele verden, efter en video af ulykken er gået viralt. Blandt andet på Reddit, hvor folk som sædvanligt ikke holder sig tilbage med kritik af hans dømmekraft i situationen.

Efter trafikdrab: 'Caitlyn Jenner fortjener ikke hæder'
Efter trafikdrab: 'Caitlyn Jenner fortjener ikke hæder'

Ifølge den hollandske avis ad.nl skete ulykken i Bruinisse i Holland, og manden kom faktisk slet ikke til skade, da bilen kørte i vandet. Det var da han reddede sig ud, og prøvede at komme op på en cement-platform, at han faldt og pådrog sig skaderne, hvorefter han faldt i vandet igen.

Googles selvkørende bil involveret i uheld
Googles selvkørende bil involveret i uheld

En båd fik hurtigt reddet ham op, og fragtede ham ind til land, hvor en ambulance kørte ham til behandling på hospitalet, skriver ad.nl.

Det er endnu uvist, hvordan manden kunne overse advarsels-skilte og selve hullet i broen, og sagen bliver nu efterforsket grundigt, skriver avisen.

TV: Bilist angriber motorcyklister - det skulle han aldrig have gjort
TV: Bilist angriber motorcyklister - det skulle han aldrig have gjort

Ulykken modbeviser adskillige film-scener, hvor det lykkedes hovedpersonerne at forcere broer på lignende måder.

For eksempel denne scene fra nyklassikeren Speed, hvor Sandra Bullock overlegent manøvrerer en bus over et stort hul i vejen.

TV: Sådan føles det at sidde 10 minutter i brandvarm bil
TV: Sådan føles det at sidde 10 minutter i brandvarm bil

Og vi må ikke glemme den legendariske Blues Brothers-scene, hvor en stjålen politibil virkelig får lov til at vise sit værd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
23-årige Hans-Christian er...
bt.dk
Formel 1 i Danmark: Nu lever drømmen...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx