Af Tilde Liv Andersen - 10/04-17 21:14

Adam og Laura skulle giftes: Få uger før brylluppet smed hun bombenAdam og Laura skulle giftes: Få uger før brylluppet smed hun bomben

Bryllupsinvitationerne var sendt af sted, og der var betalt for lokaler og bryllupsrejse.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet: Par får den bedste bryllupsgave.

Der var kun seks uger til engelske Adam Vickers og Laura O’Callaghan skulle giftes, da den kommende brudgom opdagede, at hans forlovede havde en affære med en kvindelig kollega. Han blev efterladt uden brud og med en kæmpe regning for det kommende bryllup.

Bryllupsinvitationerne var sendt af sted, og der var betalt for lokaler og bryllupsrejse, da Adam blev forladt af sin forlovede, skriver Metro.

Rørende bryllupsfoto går verden rundt: - Det ville ikke være det samme uden hende
Rørende bryllupsfoto går verden rundt: - Det ville ikke være det samme uden hende

Det unge kærestepar havde været sammen i ti år på trods af deres unge alder på 24 år. De mødte hinanden i 2007, da de gik i skole sammen på Newlands Catholic School i Middlesbrough i England. Men kort tid forinden brylluppet skulle stå, fandt Adam ud af, at Laura havde en affære med en kvinde.

- Det kom som et kæmpe chok. Vi havde været sammen i ti år, og jeg havde aldrig mistænkt hende for at være lesbisk, fortæller Adam Vickers til Metro.

Blev droppet tre måneder før brylluppet - her er hendes fantastiske hævn
Blev droppet tre måneder før brylluppet - her er hendes fantastiske hævn

Han fortæller, at de havde været til skolebal sammen, været på mange ferier og lavet planer for deres kommende liv sammen. De havde endda valgt, hvilke navne deres børn skulle have, den dag de skulle være forældre. Derfor kom det som et kæmpe chok, da han fandt ud af, at hans forlovede havde en affære med en kvindelig kollega.

Men ikke alene mistede han sin brud og endte i en stor depression. Aflysningen af brylluppet kom til at koste ham omkring 200.000 kroner, da han havde planlagt en bryllupsrejse til Thailand, booket en luksusbil af mærket Bentley, booket en dyr DJ og lejet en professionel fotograf til brylluppet.

Ægteskab slut efter to timer på grund af brudens snapchat fra brylluppet
Ægteskab slut efter to timer på grund af brudens snapchat fra brylluppet

Han fortæller til Metro, at det aflyste bryllup har efterladt ham i gæld. Men det værste for ham var det svigt, han oplevede, da hans forlovede forlod ham til fordel for en kvinde.

Laura blokerede Adam lige efter bruddet på Facebook. Her postede hun angiveligt billeder af sin nye kvindelige flamme få dage efter de havde meldt ud, at brylluppet var aflyst.

LÆS OGSÅ: 12-årige Omar skal giftes med sin 11-årige kusine

LÆS OGSÅ: Bryllup blev aflyst efter liiiiidt for vild polterabend

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mimi Jakobsen forstår ikke nutidens...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx