Af Christian Hansen - 21/10-17 12:52

Bygningsarbejdere har gjort foruroligende opdagelse i tidligere Fritzl-hjemBygningsarbejdere har gjort foruroligende opdagelse i tidligere Fritzl-hjem

I 2008 blev det åbenbaret for verden, hvad der var sket i en skjult indrettet lejlighed i kælderen til et østrigsk hus tilhørende Josef Fritzl og hans hustru Rosemarie. Nu er der gjort en ny foruroligende opdagelse.

storybild

Josef Fritzl er idømt livsvarigt fængsel for sine forbrydelser i den skjulte kælder. Arkivfoto (Billede: Helmut Fohringer)

Josef Fritzl fik syv børn med sin datter, som han holdt indespærret i kælderlejligheden i 24 år. Hele 3.000 gange er det anslået, at Fritzl voldtog datteren Elisabeth, der levede på få kvadratmeter under huset i Amstetten, hvor hun tog sig af børnene, der aldrig så dagslyset, før de blev befriet for snart ti år siden. Et af børnene døde som spæd.

Nu er der opdaget et nyt, skjult rum i et hus, som Fritzl-familien ejede frem til 1996, skriver Østrigske medier, herunder Kronen Zeitung og oe24.

Det foruroligende fund blev gjort ved en opmåling i forbindelse med en byggetilladelse til huset, der ligger i Unterach am Mondsee i det vestlige Østrig. Her opdagede bygningsarbejderne, at huset havde hemmeligheder.

Bag en hvid væg fandt arbejderne, hvad der ligner en entré med en dør ind til en trappe, der ikke fører nogen steder hen. Videre fandt de en mur med glasfliser, der tilsyneladende ikke har nogen funktion.

'Et andet fangehul af Fritzl?,' spørger oe24.

Den nuværende lejer af huset, Helmut Lang, fortæller, at huset er besynderligt indrettet.

»Der er hulrum overalt i huset,« siger han.

Josef's Fritzls næste hus, der blev indrettet med rædselskælder, er siden de grufulde opdagelser i 2008 blevet købt af Herbert og  Ingrid Houska. De har renoveret bygningen og indrettet 10 lejligheder, der alle er lejet ud.

I marts 2009 blev Josef Fritzl dømt fængsel på livstid.

Han blev dømt for mord på et af sine børn, fordi han ikke sørgede for lægehjælp. Han blev desuden dømt for voldtægt, incest og for at have holdt sin datter Elisabeth som slave, og for at have taget hendes og de tre overlevende børns frihed.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx