Af - 21/09-16 10:37

18-årige Beatrice: Han var verdens sødeste fyr - indtil han voldtog mig18-årige Beatrice: Han var verdens sødeste fyr - indtil han voldtog mig

Læs Beatrice' historie. Det er vigtigt.

storybild

Hvis du har en historie, du gerne vil fortælle, eller du har et emne, du mener bør blive diskuteret, så send en email til jbl@mx.dk

Jeg var 15 år. Jeg havde aldrig fået den slags opmærksomhed før fra en fyr. Jeg var ung og uskyldig, og alt var nyt for mig.

Den anden gang vi var sammen, lå vi på hans seng og kyssede, som teenagere nu gør. Han begyndte at røre mig under blusen og nede i mine trusser, og hver gang jeg sagde 'nej', svarede han: 'Jo, kom nu'.

Jeg skubbede ham væk flere gange og bad ham stoppe, men det virkede som om, det kun fik ham til at prøve endnu mere.

Til sidst gav jeg op, og hans fingre var stærkere end mine ben, som jeg forsøgte at holde sammen. Det var første gang, han rørte ved mig. Dagen efter fik jeg en sms, hvor han skrev 'du var så sexet i går, da du sagde vær sød at stop'.

Du kan kalde mig dum og sige, det var min egen skyld. Men helt ærligt, så vidste jeg ikke bedre.

Jeg blev forelsket og fortsatte med at se ham. Næste gang vi lå i sengen og kyssede, og hans hænder igen endte nede i mine bukser, så ville jeg gerne, men jeg var ikke klar til at miste min mødom endnu. Han plagede. Jeg svarede nej.

Vi havde lange samtaler på sms, hvor han forsøgte at overtale mig til at have sex med ham. 'Du er jo tryg med mig, det er bare at gøre det'. Hver gang vi lå i sengen og kyssede, spurgte han 'må jeg?', mens han forsøgte at presse sin penis op i mig.

Jeg sagde nej, men jeg kunne mærke, hvordan han blev ved med at prøve at presse sig op i mig. Jeg var ikke ophidset, og som i nok kan forstå, gjorde det ondt - især for en jomfru. Jeg sagde 'stop, det gør ondt', og han stoppede.

Dagen efter fik jeg en sms, hvor der stod, at der var kommet blodpletter på hans hvide lagen. Blodet kom fra mig.

Noget tid efter fortalte jeg ham, at jeg ikke brød mig om det, han havde gjort ved mig, og at det var at betragte som et seksuelt overgreb - næsten en voldtægt.

Han svarede noget i stil med: 'Laver du fis med mig? Det må du aldrig sige igen, du får mig til at lyde som et dårligt menneske. Du ved, jeg ikke er sådan'.

Han havde ret. Det fik ham til at lyde som et dårligt menneske, og han havde vel ikke kunne voldtage mig - jeg var jo forelsket i ham. Han manipulerede mig til at tro, at det var mig, der var gal på den.

Han sagde, at 'han elskede mig, og at han aldrig ville gøre mig ondt'. Jeg sagde undskyld og spurgte aldrig ind til det igen.

Men så en nat kom angsten tilbage for første gang i tre måneder. Det hele kom tilbage, og så forstod jeg det. Det ramte mig som et lyn i maven: Siger hun nej, eller viser hun på en anden måde, at hun ikke vil have sex med dig, så er det en voldtægt.

Men fordi seksuelt misbrug og voldtægt ikke er noget, man taler direkte om i min omgangskreds, så jeg ikke situationerne som noget forkert: Kun at jeg skulle stoppe med at være mærkelig og lære at slappe lidt af.

Det skete flere gange, at han forsøgte at presse sin penis op i mig, selvom jeg sagde nej. Til sidst gav jeg op. Jeg skyldte ham det jo. Fyren der inviterede mig på middag, "verdens bedste fyr, der elskede mig sååå meget, og som aldrig ville såre mig".

Mens vi var sammen, var der utrolig mange situationer, hvor han tog sig den frihed at tage på mine bryster, min røv og min krop, selvom jeg tydeligt sagde 'nej, jeg vil ikke have det'. Ofte ville han bare grine af det, mens hans hånd stadig var på mit bryst.

Andre gange skældte jeg ham ud, og så ville han svare undskyldende: 'Jeg ved, det er forkert, undskyld'. Forelsket og dum som jeg var, lod jeg det ligge. Jeg forstod det ikke. Vi var jo sammen. Han ville mig jo ikke noget ondt? Var det virkelig så slemt?

Jo, det er slemt, og det er på ingen måde i orden. Det ville jeg ønske, jeg havde forstået. At alle kan forstå det. Mænd som kvinder. Ingen har ret til din krop. Heller ikke hvis vedkommende køber smykker til dig, inviterer dig på middag, giver dig massage, eller du lovede sex, men du skiftede mening efterfølgende.

Du skylder ikke din krop til nogen. Du er ikke forpligtet til at dyrke sex med din kæreste. "Søde fyre" bidrager også til voldtægtskultur. Tager man på en pige, der siger nej, eller hun på en anden måde viser, det ikke er i orden, så er man en af dem.

Hvis du tror, at et 'nej' er et måske, eller det er en udfordring, så tænker du som en voldtægtsmand.

Debatindlægget er bragt i samarbejde med Nyheter24.

Hvis du har en historie, du gerne vil fortælle, eller du har et emne, du mener bør blive diskuteret, så send en email til jbl@mx.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx