Af - 21/09-16 11:42

Studie: Kvinders sexlyst stiger på denne tid af månedenStudie: Kvinders sexlyst stiger på denne tid af måneden

Har du nogensinde tænkt over, hvornår din kvinde er mest tilbøjelig til at hoppe i kanen med dig?

Bildstrecke im Grossformat »
Durianfrugten er en meget fin frugt fra Asien, der har en meget stærk lugt, der gør den svær at spise første gang. Men hvis man vover sig ud i det, bliver man hurtigt belønnet. Frugten er nemlig fuld af aminosyren tryptophan, der ifølge Metro, skulle kunne øge din libido - dit sexdrive. Friske, sunde asparges fulde af energi, vitaminerne og smag. De skulle ifølge Metro være gode for især det kvindelige køn og sexlyst. Ifølge Metro skulle avokadoens kremede, lækre konsistens være godt for sexlysten og valentines-middagen! Der findes mange forskellige chilier i verden af forskellig styrke. For at øge sexlysten op til Valentine's kan man passende serverer mad med chilier. De øger nemlig blodcirkulationen, som får en i stødet. Ginseng er en rod, der giver liv. Den har, ifølge Metro, mange gode egenskaber, der skulle kunne holde dig vågen til en lang, sjov nat! Ja, desværre ikke den gode, gamle O'boy-kakao. Det skal være det rene kakaopulver, som indeholder stoffer, der gør dig gladere. Lav en lækker kop varm chokolade før aftensmaden. Det er romantisk, det er hyggeligt og det sætter stemningen! Vanilje går hånd i hånd med kakao, så man kan passende kombinere de to. Derudover dufter det godt og vaniljeblomsten er flot, dufter godt og er oplagt at strø udover sengen. Maca er en af de bedste madvarer til at balancere hormonerne. Og det er essentielt for en god aften, at man er ligevægtig. Og så gør den også gode ting for din libido - så er du advaret! Det kan eventuelt sniges ind i en dessert.

I galleriet finder du en oversigt over madvarer, der efter sigende skal have en positiv indvirkning på din sexlyst.

Kvinders seksualitet er og bliver et mysterium større end Da Vincis', og det kan være årsagen til, at et studie fra 2015 vedrørende kvinders libido har fået liv på ny. Blandt andet hos Independent.

Det er en række undersøgelser foretaget af forskere fra University of Virginia, der har vakt interesse, for de har nemlig påvist sammenhængen mellem ægløsning og øget sexlyst.

Simpelt trick tredobler din seksuelle nydelse
Simpelt trick tredobler din seksuelle nydelse

Her er 10 gode grunde til at onanere - selv din partner vil takke dig for det
Her er 10 gode grunde til at onanere - selv din partner vil takke dig for det

Studiet kortlagde de hormonelle forandringer hos 114 kvinder i alderen 23 og 44 år, og det viste sig, at kvinderne var tilbøjelige til at have mere og bedre sex cirka 10-16 dage før deres menstruation - altså i ægløsningsperioden.

Studiet er ikke grundigt nok til at kunne drage en endelig konklusion, men et studie fra 2002 bakker teorien op.

Her undersøgte man 147 heteroseksuelle og 89 lesbiske kvinders seksuelle opførsel, og resultatet var det samme.

Denne ene ting kan gøre en kvinde mere liderlig
Denne ene ting kan gøre en kvinde mere liderlig

Tager du p-piller? Sådan påvirker de din sexlyst
Tager du p-piller? Sådan påvirker de din sexlyst

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx