Af - 23/04-14 19:31; Opdateret: 23/04-14 20:02

Nye spor i Maddie-sagen: Pædofil var på spil ni gange i områdetNye spor i Maddie-sagen: Pædofil var på spil ni gange i området

Nye, betydningsfulde oplysninger i sagen om den forsvundne Madeleine McCann, har set dagens lys. Meget interessant, lyder det fra politiet.

storybild

Nye, betydningsfulde oplysninger i sagen om den forsvundne Madeleine McCann, har set dagens lys. (Billede: Polfoto)

Politiet, som arbejder på sagen om den forsvundne engelske pige Madeleine McCann, efterforsker lige nu 18 specifikke indbrud begået af 'en ensom indbrudstyv' på Algarve-kysten, hvor familien McCann befandt sig, da den dengang tre-årige Maddie forsvandt tilbage i 2007.

Nyt i Maddie-sagen: Politiet jager sexforbryder og indbrudstyv
Nyt i Maddie-sagen: Politiet jager sexforbryder og indbrudstyv

I ni ud af 18 tilfælde oplyser politiet om, at der er begået seksuelle overgreb mod mindreårige, britiske piger i alderen seks til 12 år.

Tre af disse skete i Praia de Luz - byen hvorfra Madeleine forsvandt i 2007. Det seneste skete i 2005 - altså to år forinden - hvor en 10-årig pige blev seksuelt udnyttet.

Maddie-sagen: Hemmeligt arkiv giver politi navne på mistænkte
Maddie-sagen: Hemmeligt arkiv giver politi navne på mistænkte

Det skriver BBC.

Interessante oplysninger
Efterforskningsleder, Andy Redwood, siger til tv-stationen, at oplysningen om den 10-årige pige, som i 2005 blev overfaldet i netop Praia de Luz, er særlig interessant:

- Det er klart, at når vi har et overfald, der har fundet sted i hjertet Praia da Luz og så pludselig hører om et andet overfald meget tæt på det sted, så er vi ekstra interesserede i at høre mere om det, siger han.

Politiet: Nye fremskridt i Madeleine-sag
Politiet: Nye fremskridt i Madeleine-sag

Overgrebet på den 10-årige pige blev aldrig meldt til politiet tilbage i 2005, og det er først nu, i forbindelse med Maddie-sagen, at politiet er blevet gjort opmærksom på det.

Solbrændt mand med topmave
De ni overfald på de britiske piger fandt sted i fire forskellige byer på Algarve-kysten. Tre i Praia da Luz, fem i Carvoeiro, ni i Albuferia og et i Vilamoura. Ifølge vidneudsagn blev gerningsmanden beskrevet som 'solbrændt med mørkt hår'. Flere sagde, at han havde bar overkrop, og at han havde 'topmave'.

Ekspert: Så tæt er politiet på Maddie
Ekspert: Så tæt er politiet på Maddie

Scotland Yard meddeler, at de håber, at britisk politi snart kan påbegynde en nærmere efterforskning i området.

Madeleine forsvandt den 3. maj 2007, imens hun lå og sov i familiens ferielejlighed i Praia da Luz. Forældrene, Kate og Gerry, var til middag med et vennepar, imens det skete.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx