Af - 27/03-15 19:16

Tinder-tyre lokket i akavet fælde: Sådan blev de snydtTinder-tyre lokket i akavet fælde: Sådan blev de snydt

Man ved aldrig, hvem der er bag skærmen.

Bildstrecke im Grossformat »

Et af de største problemer, der er forbundet med at bruge knalde-appen Tinder, er, at man aldrig ved, hvem der egentlig sidder i den anden ende. Det kan være alt fra en mand, en kvinde, en automatisk robot eller snedig markedsføring.

En programmør fra Californien har i denne uge fået skovlen under heteroseksuelle mænd på Tinder. De troede, at de flirtede med en lækker kvinde, men i virkeligheden prøvede de at score hinanden.

Det skriver The Verge.

Drillepinden med de gode software-evner går alene under navnet 'Patrick', men fortæller alligevel tech-sitet, hvordan han brugte lidt teknisk snilde og en falsk kvindelig profil til at lure mændene i Tinder-saksen.

LÆS OGSÅ: Tinder-bruger snydt af forførende robot

Programmøren havde ændret i app'ens softwaregrænseflade sådan, at når to mænd swipede til højre på fupprofilen, så blev de ikke matchet med den lækre kvinde, nej, de blev matchet med hinanden.

Resultatet er selvsagt morsomt, når to kåde Tinder-tyre tror, at de taler med en mulig scoring, men i stedet flirter med en anden heteroseksuel fyr. De kunne dog stadig se billederne fra den falske kvindeprofil.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken

Ideen opstod fordi, at hans veninder ofte klagede over, hvor aggresive mændene var i deres scorestil på Tinder.

- Den oprindelige tanke var, at give mændene tilbage af samme mønt og se, hvordan de ville reagere, lyder det fra fælde-programmøren.

LÆS OGSÅ: Tinder Plus bliver dyrere, jo ældre du er

Den udspekulerede programmør tog billeder af samtalerne, som han havde sløret for telefonnumre. På under 12 timer havde mere end 40 mænd hoppet på limpinden.

Man kan se et par af de mere lødige eksempler øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 værste Tinder-dates


LÆS OGSÅ: Ung fyr laver robot, der udvælger de lækre piger på Tinder og skriver med dem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx