Af - 19/05-16 17:36; Opdateret: 19/05-16 19:06

Hun blev smidt ud af fitness-center: - Dine bryster er for storeHun blev smidt ud af fitness-center: - Dine bryster er for store

En ung kvinde blev bedt om at forlade et fitness-center, da personalet mente, at hendes bryster var for upassende i den top, hun havde på.

Bildstrecke im Grossformat »

Er Jenna Vecchios tanktop anstødelig? Klik dig igennem galleriet og bedøm selv.

En ung kvinde fra Canada deler nu sin vrede på Facebook, efter hun forleden blev udsat for en grænseoverskridende og diskriminerende behandling i sit lokale fitness-center.

Teenager sendt hjem for at være uanstændigt klædt: Havde købt tøj hos chefen
Teenager sendt hjem for at være uanstændigt klædt: Havde købt tøj hos chefen

Jenna Vecchio blev således smidt ud fra Movati Athletic Club i Ontario med beskeden, at hendes træningstanktop var ‘upassende’ og ‘stødende’ på grund af størrelsen på hendes bryster.

- Min top er ikke anderledes end mange andre kvinders toppe i centret; bortset fra, at mit bryst er ser meget større ud i forhold til min krop end hos mange andre kvinder, skriver Jenna Vecchio og fortsætter:

- Efter at have spurgt alle kvinder i centret på vej ud, om de mente, at min påklædning var stødende, og de svarede nej, stod det klart for mig, at de eneste, der var stødt, var de to kvindelige supervisere, der var på arbejde. Jeg påpegede, at min top ikke var anderledes end andre kvinders. De sagde, at det var lige meget, og at jeg grundet mine brysters størrelse ikke måtte have tanktop på.

Hvad søren? Hendes brystvorter må gerne være på Instagram
Hvad søren? Hendes brystvorter må gerne være på Instagram

Jenna Vecchios opslag er blevet delt mere end 4.000 gange, siden hun lagde det op forleden sammen med nogle billeder af det påståede stødende trænings-outfit. Hun opfordrer nu andre til at dele hendes opsang.

- Jeg følte mig ydmyget og diskrimineret grundet min krop. Jeg blev peget ud, og det er ikke fair at sige, at jeg ikke kan have en tanktop på, når andre kvinder godt må! Betyder forskellige kropsbygninger forskellige regler?, spørger hun.

Dømt ud fra kommentarerne til opslaget, er svaret på ovenstående spørgsmål et klart ‘nej’.

- Det er noget pis! Din trøje er fin, skriver en.

10 ting piger med store bryster kan genkende
10 ting piger med store bryster kan genkende

- Forfærdeligt!! De er bare misundelige, fordi du har en flot krop … Der er intet galt med den trøje, du har på, skriver en anden.

Til canadiske Metro skriver Movati Athletic Club i en e-mail, at deres gæster skal have passende påklædning på:

‘Vi stræber dagligt efter at skabe en atmosfære, hvor alle vores medlemmer føler sig velkomne, komfortable og sunde. Vi beder vores medlemmer om at respektere hinanden i centret og at bære passende atletisk påklædning … Da nogle medlemmer klagede over, at fru Vecchios påklædning gjorde dem utilpas, og da det blev anset som værende imod vores dresscode-politik, tog vores personale en snak med fru Vecchio. Selv om vi ikke havde nogen intentioner om at genere hende, følte vi, at vi var nødt til at tage hånd om problemet. Vi undersøger stadig episoden, og vi vil med glæde sidde ned og tage en snak med fru Vecchio,' lyder det.

Har du et problem med mine bryster? Amme-billede vælter nettet
Har du et problem med mine bryster? Amme-billede vælter nettet

Hvad mener du - var Jenna Vecchios outfit stødende? Se billederne i toppen af artiklen og deltag i afstemningen herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
FCK-angriber helt ude i kulden: Væk...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx