Af - 13/03-16 20:08; Opdateret: 13/03-16 20:48

Nina puttede igler i underliv for at blive gravid: - Nu får jeg bedre orgasmerNina puttede igler i underliv for at blive gravid: - Nu får jeg bedre orgasmer

Det fleste mennesker ser igler som uhyggelige blodsugere. Men ifølge Nina Evans kan de ændre dit liv.

Bildstrecke im Grossformat »

Det fleste mennesker ser igler som uhyggelige blodsugere. Men ifølge en engelsk kvinde kan de små slimede dyr ændre dit liv, skriver The Sun.

Nina Evans fik sit første barn, da hun var ung. Men da hun i 40'erne gerne ville have barn nummer to, fik hun at vide af lægerne, at hun havde muskelknuder og forstadier til kræft i sin livmoder.

Ny trend: Derfor putter kvinder urte-kugler op i skeden
Ny trend: Derfor putter kvinder urte-kugler op i skeden

- Min læge fortalte mig, at mine chancer for at blive gravid var næsten ikke-eksisterende på grund af knuderne og min alder. Den eneste chance, jeg havde, var at behandle muskelknuderne med en kombination af medicin eller operation, fortæller Nina Evans til The Sun.

Knust over den voldsomme besked droppede Nina Evans alle drømme om at blive mor igen. I stedet fokuserede hun på at kurere sin livmoder - med igler.

WTF: Nu kan babyen lytte til musik gennem sin mors skede
WTF: Nu kan babyen lytte til musik gennem sin mors skede

- Jeg valgte igler, fordi jeg blev født i Litauen, og der blive igler brugt til at kurere en helt række sygdomme. De bliver opfattet som en kur for alt, og jeg vidste af erfaring, at det giver mere energi og et mere positivt sind, siger Nina Evans.

Hun fandt frem til en igle-specialist i Sankt Petersborg i Rusland, som har udviklet en teknik, hvor han fører igler op i skeden op til livmoderhalsen.

Blogger laver surdejsbrød med denne specielle 'underlivs-ingrediens'
Blogger laver surdejsbrød med denne specielle 'underlivs-ingrediens'

- Jeg ved, at det her vil forfærde folk, men der strømmer mere blod til området, og iglerne suger lettere giftstoffer ud af blodet, mens det spyt, de producerer, kommer hurtigere ind i kroppen, fortæller Nina Evans.

Ifølge Nina Evans var det ikke ubehageligt, at have igler i skeden. Hun fik sat tre op ad gangen, og efter en halv time ville iglerne være mættet med blod og selv falde ud.

Ekspert: Derfor bør du ikke sove med underbukser
Ekspert: Derfor bør du ikke sove med underbukser

Hun påstår, at iglebehandlingen gav hende mere energi, men også noget andet blev forbedret af iglerne i skeden.

- Jeg bemærkede også, at mine orgasmer var længere og mere intense - nogle af de bedste, jeg nogensinde har haft - efter jeg begyndte med iglebehandlingen, fortæller hun.

Ung kvinde døden nær efter stor tampon-fejl: - Den var helt sort
Ung kvinde døden nær efter stor tampon-fejl: - Den var helt sort

Efter fem behandlinger i Rusland fortsatte Nina Evans selv sine behandlinger med iglerne, og efter otte måneder skete miraklet - Nina Evans blev gravid.

- Jeg troede først ikke på det, så jeg tog til lægen. Han bekræftede, at jeg var gravid, men mere utroligt bekræftede han også, at næsten alle mine muskelknuder var væk takket være mine blodsugende venner. Jeg var lykkelig, fortæller hun.

25-årige Freja: - Mine hygiejnebind gav mig smertefuldt udslæt i underlivet
25-årige Freja: - Mine hygiejnebind gav mig smertefuldt udslæt i underlivet

I dag er Nina Evans' søn seks år og hun er fyldt 50. Men det afholder ikke den engelske kvinde fra at forsøge at få sit tredje barn - igen med hjælp fra iglerne. Hun er nu en af de førende fortalere for moderne igle-behandling.

- Igler er blevet brugt siden de gamle egyptere, og vi er kun ved at opdage deres fulde potentiale, siger hun.

Selv om Nina Evans' historie lyder fantastisk, så anbefaler metroxpress på ingen måde, at du forsøger dig med igle-behandling derhjemme.

LÆS OGSÅ: TV: Lugt til dit hygiejnebind - ellers kan du risikere eksem

LÆS OGSÅ: Hun skulle have tjekket sin spiral: Opdagede mystisk livsfarligt legeme inde i sig

LÆS OGSÅ: Galleri: Kvinder 'sender live' fra den tid på måneden

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx