Af - 13/03-17 12:12; Opdateret: 13/03-17 12:22

Femårig dreng efterlod hjerteskærende besked til Marie: Nu prøver hun at finde hamFemårig dreng efterlod hjerteskærende besked til Marie: Nu prøver hun at finde ham

Baggrunden for tyveriet var så sørgelig.

storybild

(Billede: Privat)

'Jeg er ked af, at vi stjal din vindfanger med klokker. Min søster stjal den, fordi den minder os om vores mor, som vi lige har mistet. Det er jeg ked af. Her er, hvad jeg har af penge. Du må ikke blive vred på os. Jake.'

Sådan stod der i det håndskrevne brev, som lå foran amerikanske Chrissy Maries hoveddør sidste fredag. Sammen med den krøllede seddel lå fem dollar, svarende til 35 danske kroner.

Noten rørte Marie dybt, skriver Huffington Post.

- Jeg havde lyst til at græde, fordi han tilsyneladende havde det dårligt over, hvad hans søster gjorde. Og jeg tror, han kunne være bange, fortalte Chrissy Marie til tv-stationen Q13 News.

Linse afslører: Mopper er med i den nye sæson
Linse afslører: Mopper er med i den nye sæson

Selv om Marie ved, at søsteren har begået tyveri, har hun alligevel stor sympati for børnene.

- Jeg tolerer ikke, at folk stjæler. Men at han forsøger at gøre det godt igen, efter hvad søster gjorde, rører mig. Jeg mistede selv min mor i en ung alder, så jeg ved, hvor svært det er.

Marie ønsker nu at finde Jake, ikke for at straffe ham, men for at give pengene tilbage, samt en ekstra vindfanger med klokker. Så kan både Jake og hans søster have en ting, der kan minde dem om deres mor.

Marie kender ikke sine naboer endnu, da hun kun lige var flyttet til kvarteret, da vindfangeren blev stjålet.

Sødt og sørgeligt: Mini-hamster har brækket armen
Sødt og sørgeligt: Mini-hamster har brækket armen

Derfor skrev Marie et Facebook-opslag, der skal hjælpe hende med at finde drengen. Opslaget er blevet delt hundredvis af gange.

- Jeg vil bare give denne lille dreng sine penge tilbage. Jeg havde ikke forventet al den opmærksomhed, fortalte Marie til Huffington Post.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx