Af - 30/04-15 10:36; Opdateret: 30/04-15 10:46

Snapchat-model giver gode råd: Dette er det værste en fyr kan gøre på SnapchatSnapchat-model giver gode råd: Dette er det værste en fyr kan gøre på Snapchat

23-årig irsk kvinde, hvis gode råd gik viralt, uddyber nu sin guide.

Bildstrecke im Grossformat »

Holly Carpenter, der i 2011 vandt Miss Ireland-konkurrencen, er blevet særdeles populære over hele verden.

Det er hun, efter at hun tidligere i april lavede en Snapchat-guide, der forklarer, hvad pigers snaps i virkeligheden betyder.

Model laver Snapchat-guide: Det betyder pigernes snaps i virkeligheden
Model laver Snapchat-guide: Det betyder pigernes snaps i virkeligheden

Derfor er interessen stor omkring den irske skønhed for at høre, hvordan hun selv oplever fyrenes snaps. Og nu har hun så valgt at åbne op overfor MTV, der har spurgt hende om syv ting.

Første spørgsmål lyder på, hvor god hun mener, at fyre er til at læse mellem linjerne på Snapchat på en skala fra et til 10.

- Jeg ville give dem fem, fordi de tilsyneladende kun formår at forstå det 50 procent af tiden. Jeg tror måske, de er lidt klogere på det, end jeg gav dem kredit for, siger 23-årige Holly Carpenter og uddyber:

Head to toe in black & crying laughing as always 😂😭 @thaliaheffernan #thisgirl #BFF

A photo posted by Holly Carpenter (@hollycarpenter) on


- De kan måske se, hvor flot en piges kavalergang vil se ud, men de kan ikke indse, at det præcis er det, som hun gerne ville have dem til at se, siger hun og bliver spurgt til, om det var en bestemt hændelse, der gjorde, at hun lavede en guiden:

- Jeg kiggede i nogle uskyldige snaps, der blev udvekslet mellem en af mine drengevenner og en pige, og han havde en ide om, at hun var flirtende.

- Jeg forsøgte at forklare det til ham, men han var overbevist om, at han var blevet 'friend-zoned' (ven og ikke kærestepotentiale, red.).

Nu kan du optage laaange videoer i Snapchat
Nu kan du optage laaange videoer i Snapchat

Det store spørgsmål er så, efter Holly Carpenter afslørede, hvad pigers snaps betyder, om det har ændret hendes måde at snappe på.

- Jeg var lidt forsigtig i starten, fordi jeg kender at par fyre, der vil genkende nogle af tricksene. Hvis jeg talte med nogen ansigt-til-ansigt, vil jeg altid være ærlig, men med sådan noget som Snapchat vil jeg altid holde det flirtende drilleri i gang, siger den irske model.

Herefter bliver hun spurgt til, hvad piger egentlig får ud at være hemmelighedsfulde på snappen:

- Jeg synes, at det giver tøserne en god mulighed for at snuse til det, før man skriver til drengene, så de ved, du er interesseret.

- Men jeg tror, at fyrene også er bange for at være lige ud af posen, så nogle gange kommer man ingen vegne ved at være hemmelighedsfuld, lyder det fra 23-årige Holly Carpenter.

Off for fun & frolics with my sue @stokesy810 #flailing #fresh 🐐

A photo posted by Holly Carpenter (@hollycarpenter) on


GUIDE: Nu kan du skrive en fristil i Snapchat
GUIDE: Nu kan du skrive en fristil i Snapchat

Hun er samtidig meget klar i mælet omkring, hvad det værste en fyr kan gøre på Snapchat.

- Det er at være ligefrem ud af ingenting – altså at sende et overraskende pik-billede. Jeg kender ikke nogen piger, der sætter pris på at få en snap med et nærbillede af en fyrs private egendele ud af ingenting, lyder det fra hende og fortsætter:

- Det gør virkelig bare fyren meget snusket, og pigen vil automatisk antage, at han også har sendt det til mindste tre andre piger.

At det kun skulle være det kvindelige køn, der sender hemmelighedsfulde snaps, det tror ireren ikke:

- Jeg tror drengene kan være ligeså skyldige, når det kommer til at sende en taktisk snap. Der er et par 'typiske fyre'-snaps, som jeg har set før som for eksempel, at 'fitness-selfien' er taget i det store spejlt i træningscenteret eller 'landsmands-selfie'-snappen af deres arm, der tilfældigvis ser ud til at være muskeløs.

Verdens lækreste matematiklærer føler sig 'misbrugt'
Verdens lækreste matematiklærer føler sig 'misbrugt'

Til det sidste spørgsmål, hvor hun bliver spurgt, om hun har et råd omkring at flirte på Snapchat, giver hun udtryk for, at man skal tænke sig om, inden man sender et billede af sted på snappen.

- Vær på vagt over for screenshots! Vi har alle hørt skrækhistorier om et screenshot, der sendes rundt og ødelægger ens ry, siger Holly Carpenter og uddyber:

- Jeg ville derfor være alt for bange for at sende nøgenbilleder af præcis den grund, men hvis man overvejer det, så skal man spørge sig selv, om man stoler på personen. Derudover bør folk være i stand til at spørge sig selv, om de vil gøre det i virkeligheden, hvis de vælger at gøre det på Snapchat.

Sunny adventures with @thaliaheffernan #imaSlaaaaaaveforyou #Howareyagettinon #GlitterFairies #lols

A video posted by Holly Carpenter (@hollycarpenter) on


LÆS OGSÅ: 'Verdens lækreste' matematiklærer: - Jeg skammede mig

LÆS OGSÅ: Er det her verdens lækreste matematik-lærer?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx