Af - 23/04-15 11:00

TV: Blogger ændrer drastisk på sin krop for at vise hvor sindssyge vores kropsforestillinger erTV: Blogger ændrer drastisk på sin krop for at vise hvor sindssyge vores kropsforestillinger er

En amerikansk blogger ønsker at sætte fokus på de kommentarer, vi efterlader på de sociale medier.

Den amerikanske blogger Cassey Ho er kæmpe stor på de sociale medier i USA. Hver dag poster hun billeder og videoer med tips til en sund livsstil.

A photo posted by Cassey Ho (@blogilates) on


Men den seneste video Cassey Ho har postet har en helt anden betydning.

Efter at have gennemlæst alle de kommentarer Cassey Ho modtager på sine billeder hver eneste dag, valgte hun at lave en video med et helt specielt budskab.

TV: Hun tryller med sin krop og lærer at elske den
TV: Hun tryller med sin krop og lærer at elske den

Ud fra folks kommentarer vælger hun at ændre på sin krop, så den kommer til at se ud som hendes følgere skriver. Hun siger selv, hun "designer den perfekte krop".

Cassey Ho ønsker at sætte fokus på de kropsforestillinger, vi har i dag, men mest af alt vil hun sætte fokus på, at de mange kommentarer på sociale medier skader ens selvbillede.

- De kommentarer vi får fra venner, familie og helt random mennesker kan virkelig ændre, hvordan vi har det med os selv og vores krop og få os til at føle os usikre, fortæller hun til People magazine.

Sangerinde: Tøj i store størrelser burde forbydes
Sangerinde: Tøj i store størrelser burde forbydes

Ved hjælp af teknologi ændrer Cassey Ho på sin krop, så hun blandt andet får et mindre mellemrum mellem lårene, en tyndere talje og større bryster.

Men inden hun valgte at offentliggøre videoen og fortælle om dens formål, postede hun et billede af sin nye ”perfekte” krop på Instagram.

A photo posted by Cassey Ho (@blogilates) onOg på trods af alle de ændringer kroppen havde været igennem – på computeren vel at mærke – modtog Cassey Ho stadig masser af negative kommentarer.

Og netop dét ønsker Cassey Ho at gøre op med i videoen, som du kan se øverst i artiklen.


LÆS OGSÅ: Danskere er utilfredse med deres kroppe: Pakker sig ind om sommeren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx