Af - 26/05-17 20:41

De tog en tur i rutsjebanen - da Chris så billedet bagefter, fik han et chokDe tog en tur i rutsjebanen - da Chris så billedet bagefter, fik han et chok

En romantisk gestus går nu verden rundt.

Bildstrecke im Grossformat »

Det skulle bare have været en helt almindelig tur i en forlystelse, da en mand og hans kæreste Chris prøvede rutchebanen Splash Mountain i Disneyland.

Eller det troede Chris i hvert fald. Det viste sig dog, at hans kæreste, brugeren eugenius310 på Reddit, havde en romantisk plan med det homoseksuelle pars tur til Disneyland.

Kendt skuespiller stemplet som 'upassende' efter dette billede
Kendt skuespiller stemplet som 'upassende' efter dette billede

Han sørgede nemlig for at sætte sig bag Chris i forlystelsen, og da de kom forbi det kamera, der tager billeder af de glade gæster under turen, rakte han et papir i vejret.

Det fandt Chris ud af, da han kom ned i butikken, hvor man køber billederne efterfølgende, for der kunne han se, at kæresten havde friet til ham. På papiret stod der nemlig: 'Chris, vil du gifte dig med mig?'.

Eugenius310 skriver på Reddit, at han straks faldt på knæ, da Chris havde opfanget frieriet på skiltet, og heldigvis sagde han ja:

Smukt øjeblik: Her ‘frier’ han til sin seksårige steddatter
Smukt øjeblik: Her ‘frier’ han til sin seksårige steddatter

'Han havde ingen idé om, at jeg ville fri, og jeg sagde, at vi skulle lave chokerede ansigter til kameraet. Og der vidste han slet ikke, at jeg var ved at fri bag ham med et skilt. Jeg gemte hurtigt skiltet væk efter billedet, og da vi forlod forlystelsen for at se vores foto, var han chokeret. Jeg gik ned på ét knæ og spurgte ham om at spendere resten af livet med mig. Han sagde: 'ja',' skriver han.

Opslaget på Reddit er har fået mere end 1.000 kommentarer og næsten 42.000 likes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stor mystik om dødsfald: Sådan var...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Christina Sederqvist: Dine 10...
bt.dk
Superliga-klippe kan ikke mere og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx