Af - 05/03-15 20:31

Ti 'Jägerbombs' i træk var en livsfarlig idéTi 'Jägerbombs' i træk var en livsfarlig idé

En teenager fik hele tre hjertestop efter at have drukket ti Jägerbombs på to timer. Hun blev lagt i koma efterfølgende.

Bildstrecke im Grossformat »

Jayde Dinsdale, der er studerende og teenager, blev lagt i koma efter at have indtaget ti Jägerbombs på to timer, skriver metro.co.uk.

Hendes hjerte gik simpelthen i stå tre gange på grund af Jägermeister-cocktailen, der indeholder engeridrikken Red Bull. I baren var der to for en pris, og det var åbenbart ikke til at administrere for den 18-årige pige.

LÆS OGSÅ: Flertal af danskerne ønsker mindre druk

Hun kom hjem fra festen, men kollapsede på badeværelset, hvor hendes far Darryl gav akut førstehjælp og reddede hendes liv.

Jayde var i medicinsk koma i hele 52 timer, og hun er overbevist om, at det er koffeinen i energidrikken, der bærer skylden for episoden.

- Jeg håber, at folk vil tænke sig om en ekstra gang, før de køber energidrikken. De kan være livsfarlige, siger Jayde Dinsdale.

LÆS OGSÅ: Diskoteker opfordrer – i strid med egne regler – unge til druk

De tre hjertestop chokerede hendes mor.

- Hendes puls var virkelig lav, og hun begyndte at se lilla ud. Hun lå helt 'død' på badeværelsesgulvet. Det er et mirakel, at Jayde er hos os i dag, forklarede hun.

Efter indlæggelsen måtte hun i gennem tre ugers genoptræning på Yeovil Hospital.

Der har tidligere været debat om energidrikken, men Red Bull har nægtet at kommentere på sagen. I tidligere diskussioner har de dog forklaret, at en dåse indeholder den samme mængde koffein som der er i en kop kaffe.

LÆS OGSÅ: Dumt! Mand går glip af bryllupsrejse efter druk og dødstrusler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx