Af - 18/05-16 10:06

LISTE: Her er 10 tegn på at dine kollegaer ikke kan lide digLISTE: Her er 10 tegn på at dine kollegaer ikke kan lide dig

Føler du, at dine kolleger undgår dig og skifter emne lige så snart, du træder ind i lokalet? Så har de nok ikke meget tillid til dig.

storybild

(Billede: Wodicka)

Gode vibes og tillid på arbejdspladsen er alfa omega, hvis du skal have et godt arbejdsliv. Forsvinder tilliden, er det nemlig ikke særlig fedt at gå på arbejde mere. Du bliver demotiveret og dine karrieremuligheder bliver mindre. Det skriver London Evening Standard.

Så hvordan opdager du, at det ikke går helt godt for dig på tillidsfronten på jobbet? Fortvivl ej. Her er 10 tegn på, at din chef, dine kolleger eller dine ansatte ikke synes, du er værd at stole på.

Dine kolleger fortæller dig ikke noget

Du er den sidste, der får noget at vide, når der sker noget vigtigt på arbejdet. Det kan være nye opgaver, omstruktureringer og alt det vigtige. Får du ikke disse informationer, tyder det på, at dine kolleger ikke synes, du er værdig til den slags information.

Du bliver ikke inviteret til de sociale arrangementer

Du føler pludselig, at invitationerne til fredagsbarerne og arrangementerne skal tvinges ud af dine kolleger. Hvis det sker, skal du nok overveje, om du er så populær som du tror.

Samtaler skifter pludselig karakter

Hvis dine kolleger pludselig skifter emne eller går i stå, når du træder ind i lokalet, er det et tegn på, at du ikke er helt velkommen i fællesskabet.

Du bliver ikke bedt om hjælp

Alle kan få brug for hjælp på arbejdet. Men føler dine kolleger ikke, at de kan stole på dig, vil de aldrig bede om din hjælp.

Du får ikke mere ansvar

Synes du selv, at du burde få lidt ekstra ansvar og flere opgaver, der passer til dig - men de udebliver på mystisk vis? Ingen gider give ansvar til én, de ikke stoler på.

Dit arbejde bliver tjekket

Er der altid en kollega, der går dit arbejde i sømmene, selvom du gør det til UG? Det er et tegn på, at du ikke er helt i kridthuset. Det er også ret ubehageligt at mærke den slags mistillid. Det bør du få gjort noget ved.

Folk vil ikke være på dit hold

Du er en udpræget holdspiller - det skrev du i hvert fald i din jobansøgning. Det er bare ret ærgerligt, hvis ingen gider at være på dit hold. Det er et tegn på, at du ikke har dine kollegers tillid.

Du er ikke en del af gruppen

Bevares. Du kan ikke altid forvente, at være en del af gruppen fra starten. Hos nogen mennesker skal man optjene tillid, og sådan er det bare. Men hvis du har kendt dine kolleger i et stykke tid og stadig ikke er en del af gruppen, skal du måske kigge indad eller tage problemet op.

Din chef har en finger med i alt du gør

Hvis din chef pludselig begynder at være ekstra obs på, at du når dine deadlines og gør tingene til punkt og prikke, er det måske et tegn på, at du har misbrugt hans eller hendes tillid tidligere. Spørg vedkommende.

Din mening betyder ikke noget

Alle vil gerne høres og tages alvorligt. Hvis dine meninger lige pludselig ikke har nogen værdi, er det sikkert fordi dine kolleger ikke synes, du er særlig troværdig.

LÆS OGSÅ: Liste: Sådan finder du af, om din kat elsker dig

LÆS OGSÅ: LISTE: 9 skræmmende ting piloter holder hemmeligt for dig

LÆS OGSÅ: Her er 12 ulækre ting alle piger gør i al hemmelighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx