24/07-17 12:14

Se billederne: Her viser prinserne hemmelige fotos af Diana fremSe billederne: Her viser prinserne hemmelige fotos af Diana frem

De britiske prinser mindes deres afdøde mor i en ny dokumentar, hvor hidtil private fotos og videoklip viser familielivet bag de kongelige gemakker.

storybild

(Billede: STRINGER / POOL)

Den 31. august 2017 er det 20 år siden, at prinsesse Diana omkom efter en trafikulykke i Frankrigs hovedstad, Paris, i en alder af blot 36 år.

To små prinser mistede deres mor, og op til den tragiske mærkedag mindes prins William og prins Harry, der i dag er voksne mænd på henholdsvis 35 og 32 år, prinsessen.

Det sker blandt andet på Instagram, hvor Kensington Palace, hvor prinserne bor, har delt hidtil hemmelige billeder og videooptagelser med prinsesse Diana sammen med sine drenge.Billederne og videooptagelserne vises blandt andet i den nye dokumentar "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy", som sendes på ITV mandag den 24. juli.

På et videoklip rutsjer prinsesse Diana med prins Harry på skødet, og på et andet opslag er familien foreviget på en række feriefotos.

»Hertugen (prins William, red.) og prins Harry er glade for at dele tre billeder fra det personlige fotoalbum af afdøde prinsesse Diana.«

»I dokumentaren mindes hertugen og prins Harry gode minder fra deres barndom, når de kigger på fotografier i et familiealbum af den afdøde prinsesse.«

Prins Harry var 12 år gammel, mens prins William var 15 år, da prinsesse Diana døde.


/ritzau/FOKUS/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx