Af - 13/04-16 18:55

Hold øje med snappen i aften: Ny vild opdatering på vej til DanmarkHold øje med snappen i aften: Ny vild opdatering på vej til Danmark

I aften vil Snapchat angiveligt få en ny fed opdatering til Androidtelefoner - iOS styresystemet følger også trop inden længe.

Bildstrecke im Grossformat »
Nye betingelser: En ændring i appens brugervilkår skabte i oktober og november røre verden over. I deres betingelser gjorde de det klart, at de må bruge alle dine sendte snap-billeder for evigt, men de siger selv, at de ikke gør brug af det. Konklusionen er altså, at Snapchat fortsat har rettigheder – og adgang – til dine private snaps. Men samtidig vil de gerne overbevise deres brugere om, at de ikke gemmer og viser dine snaps til andre. Udover nye betingelser kom der et hav af seje opdateringer. 9. pladsen over nye funktioner må være dobbelt-tap-funktionen. I juni kom nyheden - så du let kan skifte mellem front- og bag-kameraet.Nu kan det nemlig gøres blot med et dobbelt-tap. Virkelig smart, når man for eksempel gerne vil vise sig selv og musikeren til en koncert i samme snap-video. 8. pladsen går til den opdaterede venneliste. I april blev disse emojis sneget ind i din venneliste. I september kom en baby og en stjerne til listen. Du kan læse mere om, hvad symbolerne betyder i artiklen Med månen oplyser Snapchat automatisk mørke billeder. Opdateringen kom i april - og ryger ind på en 7. plads over seje funktioner, vi fik i 2015. I september lancerede Snapchat 'præmie-skabet'. Her kan du se, hvordan man låser op for trofæerne. I oktober fik alle snapchattere muligheden for at gøre deres snap-videoer hurtigere eller langsommere med en skildpadde og en hare som filter. Herudover fik man også muligheden for at afspille sine videoer baglæns. I december tilføjede Snapchat så 'det ekstra hurtige hare-filter' - så videoerne nu kan blive endnu hurtigere end tidligere. Disse funktioner indtager 5. pladsen. I juni kom en stor snapchat-nyhed til Danmark. De åbnede en såkaldt 'our story' for København, hvor man kan bidrage til historien med sine egne snaps, hvis man ellers befinder sig i hovedstadsområdet. Tredje pladsen går til filtre! I den nyeste Snapchat-opdatering fra december giver Snapchat dig mulighed for at bruge op til fem filtre på én gang. I august gik Snapchat emoji-amok. Opdateringen giver dig mulighed for at indsætte lige så mange emojis, som du har lyst til. Funktionen ryger ind på anden pladsen over de vildeste ting, der skete på Snapchat i 2015. De animerede filter har skabt vild begejstring - og derfor ryger den funktion klart ind på førstepladsen. I september kom de seje animerede filtre, som løbende skifter. Regnbue-filtret var et af de mest populære, da opdateringen kom ud.

Se her i galleriet, hvad 2015 havde at byde på af fede og sjove opdateringer. 2016 skuffer indtil videre heller ikke. Se video af den nye opdatering længere nede i artiklen.

En ny Snapchat opdatering vil nu gøre dine snaps endnu mere realistiske. Opdateringen, som efter sigende er på vej til Android i aften, vil gøre det muligt i videoer at påføre 3D stickers og emojis, der følger dit ansigt helt af sig selv.

Det skriver teknologi magasinet TechCrunch.

Snap: Kiropraktor knækker koden for at nå de unge
Snap: Kiropraktor knækker koden for at nå de unge

Helt konkret fungerer den nye opdatering ved, at du først laver dit videoklip. Det kan for eksempel være af dit hamster, der ruller på et mini-skateboard. Derefter finder du din emoji eller sticker i emoji-knappen oppe i højre hjørne. Den valgte emoji, lad os sige pølle-emojien, placerer du så på dit hamsters ansigt og holder inde.

Ny opdatering: Messenger stjæler smart feature fra Snapchat
Ny opdatering: Messenger stjæler smart feature fra Snapchat

Ifølge Tech Crunch skulle pølle-emojien fæstne sig på dit hamsters hoved og følge det, hvor end det kører hen i videoen. Det skulle også ændre sig i størrelse, når du zoomer ind og ud.

STOR OPDATERING: Snapchat afslører ny, radikal ændring
STOR OPDATERING: Snapchat afslører ny, radikal ændring

Vi glæder os personligt herinde på redaktionen til at prøve det ud.

Se den sjove video fra Snapchat her:

LÆS OGSÅ: Stor tidsrøver: Så længe bruger vi Snapchat hver dag

LÆS OGSÅ: Snart får du måske personlige emojis i Snapchat

LÆS OGSÅ: Snapchat kan være på vej med særlige snap-briller

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx