Af - 10/02-14 09:03

14-årig pige gruppevoldtaget14-årig pige gruppevoldtaget

En ung pige blev overfaldet på vej hjem fra en veninde.

storybild

(Billede: Polfoto/CLAUS LUNDE)

Lørdag aften blev en kun 14-årig australsk pige overmandet og voldtaget af seks mænd. Australsk politi kalder sagen for en af de mest forfærdelige i mange år.

- Folk tror, det er normalt, fordi det er Blacktown. De tænker hurtigt i stereotyper og indser ikke, at der er mange gode mennesker i samfundet, og de ville have været lige så chokerede, som jeg var over, at det her skete, sagde politikommissær Gary Merryweather til The Sydney Morning Herald.

Alle mistænkte anholdt efter massevoldtægt af dansk turist
Alle mistænkte anholdt efter massevoldtægt af dansk turist

Pigen var ved 23-tiden på vej hjem fra en ven, da hun på turen gennem en dårligt oplyst park i Blacktown-området blev stoppet af en mand. Til trods for hendes forsøg på at komme fri, hold manden hende fast og voldtog hende. Efterfølgende lod han fem andre mænd lave seksuelle overgreb på hende. Overgrebene varede i omkring en halv time.

- Den stakkels pige gik bare gennem parken og passede sig selv, da hun blev antastet af en mand, der rørte upassende ved hende og krænkede hende. Det skete, og så kom fem andre mennesker over og forgreb sig på hende, sagde politikommissæren.

Gruppevoldtægt kunne være stoppet: Her fejlede politiet
Gruppevoldtægt kunne være stoppet: Her fejlede politiet

Der er ingen overvågningskameraer i parken, men politiet undersøger private overvågningssytemer fra beboere i området. De håber, at de kan finde billeder af de flygtende overfaldsmænd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Amalie Szigethy: Jeg har kysset med...
bt.dk
Medier: Nu går Anders Bondo til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx