Af David Andersen - 01/02-18 13:11

Matador ændrer reglerne: Nu SKAL du snydeMatador ændrer reglerne: Nu SKAL du snyde

Normalt må man ikke stjæle fra banken eller nytte sit hus ud med et hotel - men nu kommer et nyt matador-spil, hvor spillerne skal snyde på livet løs.

storybild

Det klassiske brætspil Matador fik for nylig global opmærksomhed, efter en Twitter-bruger fandt ud af, at mange af os har spillet det populære spil helt forkert.

Læs sagen her.

Og nu kommer firmaet bag, Hasbro, selv med en udmelding, som nok skal løfte et par øjenbryn rundt omkring på planeten.

Det er ingen hemmelighed, at Matador har medført vilde skænderier, gråd og tænders gnidsel i tidens løb, når venner og familier har blanket hinanden af, eller nogen er blevet grebet i at snyde så vandet driver.

Og netop snyderiet har fået Hasbro til at tænke spillet helt om og sende en ny udgave på gaden, hvor spillerne ikke bare opfordres men ligefrem tvinges til at snyde.

Det skriver LADbible.

»En ny undersøgelse, som Hasbro har foretaget, viser, at næsten halvdelen af alle spillere prøver at snyde i Matador, så i 2018 har vi besluttet at give fansene, hvad de altid har manglet - et Matadorspil, som rent faktisk opfordrer til anyd«, siger Senior Vice President i Hasbro, Jonathan Berkowitz, til Insider.

Det nye spil er udstyret med 15 snydekort, der belønner spilleren for snyd. Det omfatter blandt andet at fjerne et hotel fra en modstanders grund, uden de lægger mærke til det, eller at tilrage sig for mange penge, når man passerer 'Start'.

Hvis man klarer opgaven, bliver man belønnet med kolde kontanter, men hvis man fejler, skal man selv punge ud til banken eller en tur i spjældet, skriver LADbible.

Hvis man er typen, der stresser over snydere i forvejen, bliver man nok ikke begejstret for det nye tiltag, der kan blive en hektisk oplevelse, men for skamløse snydere er det unægteligt en glædelig nyhed.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet efterlyser hjemmerøvere:...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
To købere vil genrejse dansk tøjmærke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx