Af - 21/03-17 13:19

Neglesalon forarger: Overvægtige skal betale ekstraNeglesalon forarger: Overvægtige skal betale ekstra

En neglesalon i den amerikanske stat Tennessee har gjort sig uheldigt bemærket med ekstra høje priser for overvægtige personer.

Bildstrecke im Grossformat »

Skal overvægtige betale ekstra?

Den debat synes at være blusset op igen, efter en neglesalon i den amerikanske stat Tennessee har gjort sig uheldigt bemærket med et skilt, hvor de varsler ekstra høje priser for overvægtige personer, der gerne vil have smukkeseret fødderne.

Det håndskrevne skilt faldt Deshania Ferguson, der er kunde i salonen, for brystet, og dette i en sådan grad, at hun valgte at affotografere og lægge det på Facebook, hvor det lige nu diskuteres om overvægtige skal betale mere, hvad enten det er for skønhedsbehandlinger eller ekstra flysæder.

Undskyld, men hvis du er overvægtig koster pedicure 310 kroner grundet gebyret til negleteknikeren.

Det fremgår hverken af skiltet eller opslaget, hvad prisen for 'normalvægtige' er, men det ændrer ikke på, at der i den pågældende neglesalon i følge flere forskelsbehandles.

I kommentarfeltet deler pristiltaget dog vandene. Flere mener, at det er i orden at kræve flere penge fra overvægtige kunder, der gerne vil have lakeret tåneglene. Blandt anden skriver en kvinde:

Hvis dine ben og fødder er tre gange større end gennemsnittet, er der ikke noget galt i at tage flere penge. Der ligger meget arbejde i at løfte. Det er ikke diskrimination. Det er business.

En anden kvinde, der selv arbejder som negletekniker, at gebyret er unødvendigt:

Jeg kan godt se, hvad de mener, men jeg ville aldrig hænge et så ubehøvlet og usmageligt skilt op. Jeg er selv en lille kvinde. Jeg har problemer med at løfte klienters tunge ben, om de er overvægtige eller bare er høje og store. Det er en del af forretningen, at kunne rumme alle kunder.

LÆS OGSÅ: Se den vilde forvandling: Han levede af kartofler i et år

LÆS OGSÅ: For et år siden så Mette sådan ud - så begyndte hun det VILDESTE vægttab

LÆS OGSÅ: Studie fastslår: Overvægt skærer op til 10 år af levetiden

LÆS OGSÅ: Danny var tyk, træt og trist: Nu kan man næsten ikke kende ham

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx