Af - 08/06-17 21:07

Christine fødte KÆMPE baby: - Jeg er færdig. Ikke flere børn til migChristine fødte KÆMPE baby: - Jeg er færdig. Ikke flere børn til mig

Amerikanske Christine Corbitt fødte for nylig en baby, der sprænger alle skalaer.

storybild

Christine Corbitt var lige ved at sprænges mod enden af hendes graviditet. Den 'lille' pige, der kom ud, var da også langt større end gennemsnittet. (Billede: Christine Corbitt/Privat)

En amerikansk mor fødte for nylig et lille barn, der er omtrent dobbelt så stort som normalt.

Som fødslen nærmede sig, havde Christine Corbitt fra staten Florida godt luret, at det måtte være en kæmpe-baby, der lå inde i hendes efterhånden enorme mave. Man da den knap så lille pige endelig kom ud, blev Christine alligevel overrasket over, hvor stor hun rent faktisk var.

Indisk baby vejer 17 kilo: - Hun vil ikke holde op med at spise
Indisk baby vejer 17 kilo: - Hun vil ikke holde op med at spise

Vægten viste således vanvittige 13,5 pund - lidt over 6,1 kilo. Ifølge Graviditet.dk er gennemsnitsvægten for en nyfødt omkring 3,5 kilo, og barnet var da også det største, den erfarne fødselslæge Eric Edelenbos nogensinde havde hjulpet til verden.

- Da babyen kom ud, tænkte jeg: ‘Slutter den her baby nogensinde?’ Alle i lokalet stoppede ligesom bare under fødslen og tænkte: ‘Åh, min gud’, fortæller han til den lokale tv-station Action News.
Baby født med vild hårpragt: - Folk tror hun har paryk på
Baby født med vild hårpragt: - Folk tror hun har paryk på

Christine Corbitt klarede sig imidlertid gennem fødslen, og både hun og lille Carleigh har det godt. Christine er nu mor til tre, og de to andre babyer var også store. Men Carleigh er dog i en liga for sig selv.

- Mod slutningen af min graviditet, tænkte jeg: ‘Åh, Gud. Hun er bare så enorm’, fortæller Christine og fortsætter:

- Jeg har født babyer på 9 og 10 pund (4 og 4,5 kilo, red.), og jeg tænkte, at hun nok vejede 10 pund. Men hun var en overraskelse, erkender moren.
Hollywood-par har givet deres baby det hidtil vildeste navn
Hollywood-par har givet deres baby det hidtil vildeste navn

Hun har været nødt til at købe tøj, der er lavet til ni måneder gamle børn, til sin nyfødte datter. Til Action News fortæller Christine, at hun nu tager sig en velfortjent - og permanent - pause fra graviditeter.

- Jeg er færdig. Jeg er færdig. Ikke flere børn til mig, siger hun med et smil på læben.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx