Af - 11/03-17 16:04

Mor druknede sine to børn i badekar ved at sidde på demMor druknede sine to børn i badekar ved at sidde på dem

Nu begynder retssagen i en opsigtsvækkende sag om en mor, der myrdede to af sine små børn.

storybild

Laurel Michelle Schlemmer. (Billede: Politifoto)

En amerikansk mor til tre står tiltalt for at have druknet de to yngste for, at hun kunne blive 'en bedre mor' for sin ældste søn.

Hun tog beslutningen efter at have fulgt den ældste 7-årige søn i skole. Hun ville drukne de to yngste på henholdsvis tre og seks år, skriver kidspot.

Hel familie forsvandt pludselig - nu er der nye uhyggelige spor i sagen
Hel familie forsvandt pludselig - nu er der nye uhyggelige spor i sagen

Den dengang 40-årige Laurel Michelle Schlemmer har tidligere fortalt politiet fra Allegheny County i Pittsburgh, USA, at hun hørte 'skøre stemmer' og derefter skubbede de to sønner ned i et badekar. Derefter satte hun sig på dem, idet hun tænkte, at hun kunne sende dem til himlen, hedder det i retsdokumenterne.

Den tidligere lærer, der nu er tiltalt for dobbeltmord, var overbevist om, at hun ville være en bedre mor for sin ældste søn, 'hvis de to andre ikke var tilstede og i stedet var i himlen'.

Den første søn døde med det samme af mishandlingen, den næste fire dage senere på hospitalet.

'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død
'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død

Da Laurel Schlemmer steg ud af badekarret, tog hun rent tøj på og smed det våde i en taske i garagen, beskriver politiets hendes opførsel. Først derefter trak hun sønnerne på tre og seks år op af vandet og ringede til alarmcentralen.

'Schlemmer sagde, at hun ikke havde forsøgt førstehjælp, for hun vidste ikke, hvordan man gjorde', skriver politiet om optrinnet, der fandt sted i den 1. apil 2014.

Nu er Laurel Schlemmer for retten for mordet på sine to yngste sønner.

Lisa Pellegrino, der er assisterende anklager i sagen, fortæller dommeren, at da de ankom til gerningsstedet, fandt de Daniel og Luke liggende på gulvet, tørre og med håret pænt redt.

Voldtog sin 16-årige lesbiske datter for at vise, at ‘sex med mænd er bedst’
Voldtog sin 16-årige lesbiske datter for at vise, at ‘sex med mænd er bedst’

På samme tid som de to sønner druknede, var deres far, Mark, på arbejde. Han blev ringet op med den frygteligste besked, han kunne forestille sig.

Rent faktisk havde familien, der var aktive i den lokale kirke, været under politiets opsyn tidligere. Et år før den fatale drukning, kørte Laurel Schlemmer de to yngste drenge over med hendes minivan.

Den 16, april 2013 tog hun de to drenge, Luke på to år og Daniel på fem, med sig hen til sine forældres hus.

Ifølge anklageren bandt hun drengene med sejlgarn og placerede dem bag bilen. Hun satte bilen i bakgear og 'kørte over dem - ikke en gang, ikke to gange, men hele tre gange,' sagde Lisa Pellegrino.

Far sporede sin datters iPhone: Fandt hende voldtaget på øde mark
Far sporede sin datters iPhone: Fandt hende voldtaget på øde mark

Dengang slap den to-årige Luke med en fraktur på kæben, leverskader og en brækket ankel. Hans storebror Daniel brækkede bækkenet.

Politiet og hospitalets sygeplejersker fandt spor af dækaftryk på begge drenge.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx