Af - 11/08-15 20:23

Troede ikke sine egne øjne: Fandt dobbeltgænger på InstagramTroede ikke sine egne øjne: Fandt dobbeltgænger på Instagram

Synes du, at de ligner?

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan ville du reagere, hvis du pludselig så en person på Instagram, der lignede dig på en prik? For amerikanske Amanda Fisher blev vennens opdagelse starten på en større efterforskning, men i starten var Fisher skeptisk.

- Jeg får ofte at vide, at jeg ligner Zooey Deschanel eller Katy Perry, så jeg troede, at det var en, jeg havde få fællestræk med som dem, siger Amanda Fisher til BuzzFeed News.

Bortadopteret til hver deres verdensdel: Forenet ved rent tilfælde
Bortadopteret til hver deres verdensdel: Forenet ved rent tilfælde

Men det var ikke tilfældet her, og da vennerne begyndte at sende hende flere billeder, startede Amanda Fisher en større eftersøgning på Imgur for at finde sin tvilling, hvilket til sidst lykkedes, da en bruger identificerede tvillingen som 22-årige Meredith Pond fra Indiana.

De to piger har skrevet sammen over Facebook, og Amanda Fisher håber nu, at de vil få mulighed for at mødes ansigt til ansigt en dag.

- Jeg læste et sted, at alle har mindst seks til syv personer rundt omkring i verden, der ligner en på en prik. Jeg har altid tænkt, at det ville være mærkeligt at møde en af dem, siger Amanda Fisher.

TOP 8: Disse kendisser ligner hinanden på en prik
TOP 8: Disse kendisser ligner hinanden på en prik

LÆS OGSÅ: Tvilling? Kan du se hvilken kendis denne jagerpilot bliver forvekslet med?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx