Af - 02/04-14 21:59

Efter rørende far-datter-video: Nu vil alle have hjælp af fotografenEfter rørende far-datter-video: Nu vil alle have hjælp af fotografen

Fotografen bag den rørende video om en kræftsyg fars sidste oplevelser med sin 11-årige datter får travlt den kommende tid. Der er nemlig bud efter hende.

storybild

(Billede: Screendump fra Vimeo/Lindsey Villatoro)

I går skrev vi om en amerikansk fotograf, der gav en familie en helt særlig oplevelse.

En 62-årig far fra Californien lider af uhelbredelig kræft i bugspytkirtlen, og en af hans største bekymringer er den 11-årige datter Josie. Han kan nemlig ikke lade være med at tænke på alle de oplevelser, de vil gå glip af.

Døende far fører 11-årig datter op ad 'kirkegulvet' i rørende video
Døende far fører 11-årig datter op ad 'kirkegulvet' i rørende video

Fotografen, Lindsey Villatoro, arrangerede derfor et kunstigt bryllup, hvor han fik mulighed for at 'føre hende op ad kirkegulvet'. En oplevelse far og datter aldrig får, når Josie en dag skal giftes.

Videoen er blevet delt over hele verden, og Villatoros indbakke bugner med beskeder.

- Jeg har modtaget over 50 mails fra uhelbredeligt syge personer, der ønsker at få deres sidste øjeblikke fotograferet, bare i løbet af de seneste 15 timer, skriver hun på sin Facebook-profil.

- Det er fantastisk, hvor mange mennesker en person kan røre med blot en idé. Jeg håber, det vil lykkes mig at lave aftaler med flest muligt af de uhelbredeligt syge klienter ind imellem mine almindelige aftaler, og jeg er så spændt på at møde dem, uddyber hun.

Rørende: Døv kvinde hører lyd for første gang
Rørende: Døv kvinde hører lyd for første gang

Fotografen har ikke haft et stille øjeblik de seneste døgn. Hun understreger, at det var en ære for hende at være en del af familiens oplevelse, og at det aldrig var lykkedes uden hjælp fra de mange andre personer, der stillede sig til rådighed.

- Det er ikke hver dag, man får mulighed for at være en del af noget stort. Det er næsten som om tiden bare stopper i et sekund, og alt du kan gøre er at nyde hinanden i det øjeblik. Du glemmer om sygdommene og lever bare, reflekterer hun.

Du kan se den omtalte video her.

Rørende kortfilm vil få dig til at overveje børns opvækst
Rørende kortfilm vil få dig til at overveje børns opvækst

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx