Af - 16/01-17 07:14

22-årig gravid stewardesse fyret for at spise sandwich til 38 kroner22-årig gravid stewardesse fyret for at spise sandwich til 38 kroner

Hun fik maden af sin chef, men blev stadig sparket.

storybild

Her ses den 22-årige stewardesse Shannon Gleeson. (Billede: Facebook)

En 22-årig stewardesse hos lavprisflyselskabet EasyJet har fået en fyreseddel for at spise en baconsandwich til 38 kroner. Nu er der indgået forlig i sagen.

Det skriver engelske Mirror.

I et opsigtsvækkende forlig i arbejdsretten i Storbritannien har den 22-årige Shannon Gleeson indgået et forlig med EasyJet, der sælger meget billige flybilletter.

Så fedt lever de: Her er luftens lækreste helte
Så fedt lever de: Her er luftens lækreste helte

En intern undersøgelse var blevet sat i gang d. 3. januar fra en flyvning fra Holland, hvor en af den 22-åriges kolleger havde set Shannon spise en baguette med bacon sammen med kabinechefen, der spiste en toast, der egentlig var beregnet til kunderne.

I sin forklaring kom det frem, at den unge stewardesse lider af en overfølsomhed for jordnødder, så sandwichen var noget af det eneste hun kunne spise ombord. Det springende punkt for hendes fyring var, at hun ikke havde bedt sin chef om en kvittering på den mad, som hun blev tilbudt, lød det fra arbejdsgiveren.

Stewardesse som overlevede flystyrt er død
Stewardesse som overlevede flystyrt er død

Derfor blev hun fyret for tyveri og grov uagtsomhed. Hun er i øvrigt 18 uger henne i en graviditet og har været ansat hos flyselskabet i tre år.

Den 22-årige undskyldte og tilbød at betale de 38 kroner som maden havde kostet, men blev blot fyret på gråt papir sammen med sin chef.

Sagen blev prøvet i den britiske arbejdsret, hvor dommeren mente, at det hele var blevet blæst alt for stort op. Flyselskabet kunne nemlig ikke påvise, at sandwichen var forsvundet fra deres lagerbeholdning.

GALLERI: Kvinder med disse jobs har nemmest ved at score
GALLERI: Kvinder med disse jobs har nemmest ved at score

- Hvis jeg ringede til mit forsikringsselskab og fortalte dem, at min Rolls-Royce Silver Shadow er blevet stjålet, så vil de gerne se et bevis for, at jeg ejer den, sagde dommeren Michael Ord.

Sagen er blevet løst i et forlig uden for retten inden der blev afsagt en kendelse, og derfor vil EasyJet ikke kommentere sagen.

LÆS OGSÅ: Stewardesse: 7 ting, du aldrig må gøre på et fly

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx