Af Mick Allerup Jensen - 20/08-17 20:41

Vildt vejrbillede skabte frygt for dommedag - er det Guds knyttede næve, der hamrer mod jorden? Vildt vejrbillede skabte frygt for dommedag - er det Guds knyttede næve, der hamrer mod jorden?

'Løøøøb!' er nok det ord, der ville kunne falde de fleste ind, hvis de så dette vilde vejrfænomen, der torsdag tog form over byen Teixeira de Freita, der ligger på den brasilianske østkyst.

storybild

Solnedgang over Rio de Janeiro.

Britiske Metro sammenligner fænomentet med Guds knyttede næve, der hamrer mod jorden som en kæmpe ildsøjle, men det kan også sagtens ligne et kæmpe meteor, der kommer buldrende fra verdensrummet for at ende alt liv på jord.

Så slemt er det imidlertid slet ikke, og de lokale var ifølge Metro mere bekymrede for, om der var tale om en voldsom tornado, der var ved at tage form.

João Paulo Magalhães, der filmede fænomenet fra en tankstation, fortæller, at det virkelig lignede en meteorit eller noget lignende.

- Jeg var også bange. Vi tænkte, at det ville danne en tornado.

Seria a formação de um tornado ou a entrada de um meteorito? #natureza #meteorito #tornado

Et opslag delt af João Paulo Magalhães (@joaopaulodemolay) den

Siden er de vilde billeder gået verden rundt, og en Instagram-bruger kalder det 'et tegn på Jesus' tilbagevenden'. En anden ytrer i kommentarsporet, at 'enden er nær'.

Senere blev det dog slået fast, at der altså blot var tale om en stor støvsky, der blev farvet rød i solnedgangen.

Man kan nu godt forstå, at folk har kigget en ekstra gang. Det ser vildt ud.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx