Af - 30/04-17 09:50

Sex, tyveri og hærværk: Amerikansk dommer er kendt for sine VILDE straffeSex, tyveri og hærværk: Amerikansk dommer er kendt for sine VILDE straffe

Straffen vakte opsigt, da et ungt par blev taget i at dyrke sex i en park.

storybild

(Billede: Scanpix)

Dommeren Michael Cicconette fra Ohio i USA har vakt en del opsigt, når han har skullet udtænke straffe til skyldige forbrydere. De, der kommer ind i retssalen, ved nemlig aldrig, hvad der venter dem.

I to årtier har dommeren praktiseret 'kreativ retfærdighed', der involverer uventede straffe til de skyldige. Man kan sige, at Michael Cicconette arbejder ud fra begrebet et 'øje for et øje og tand for tand'.

Netmediet Newsner har samlet nogle af de skøreste domme, som Michael Cicconette har afgivet.

Kærestepar taget med bukserne nede

Et par blev taget på fersk gerning, da de dyrkede sex i en park. Michael Cicconettes straf var at dømme dem til at rydde parken op for skrald og brugte kondomer i parken. Oveni det skulle de også skrive en undskyldning i den lokale avis til byens borgere, der havde set dem.

Lærerinde havde sex med sin elev 40 gange - og en trekant med en kollega
Lærerinde havde sex med sin elev 40 gange - og en trekant med en kollega

Ubarmhjertig kattedame

En kvinde måtte en tur forbi Michael Cicconettes retssal, da hun havde efterladt 35 kattekillinger ude i en skov. Som straf fik hun tilbage af samme skuffe, da hun en novembernat skulle tilbringe hele natten udendørs uden mad, telt eller vand. Da det blev ekstra koldt den nat, skulle dommeren angiveligt have været flink og givet hende lov til at tænde et bål.

Svinestreg

En mand var endt i konflikt med ordensmagten, da han slyngede ordet 'svin' efter en betjent. Michael Cicconette straffede ham ikke med at vaske munden med sæbe - som man måske kunne fristes til at tro - men i stedet skulle han stå på et gadehjørne med en 170 kilo tung gris og et skilt, hvorpå der stod: 'Dette er ikke en betjent'.

Så døden i øjnene

En spritibilist sætter sig næppe bag rattet med alkohol i blodet igen, efter vedkommende blev dømt af Michael Cicconette. Spritbilisten måtte nemlig forbi et lighus, hvor han skulle se ofrene for spritbilister i øjnene.

Lærerinde og ung elev i mørkt omklædningsrum: Der lå ubrugte kondomer
Lærerinde og ung elev i mørkt omklædningsrum: Der lå ubrugte kondomer

48 kilometer lang straf

En kvinde 'glemte' at betale taxichaufføreren, inden hun forlod vognen. Straffen, som den kreative dommer gav, blev, at kvinden skulle gennem den samme rute igen på 48 kilometer - bare på gåben.

Taget med fingrene i indsamlingsdåsen


En mand stjal en indsamlingsbøtte fra Frelsens Hær, der samlede ind for at hjælpe de hjemløse. Derfor skulle han selvfølgelig have en straf fra Michael Cicconette, der dømte ham til at skulle leve en nat som hjemløs.

Over 1100 mænd mødte op ved hans bopæl: Nu sagsøger han populær dating-app
Over 1100 mænd mødte op ved hans bopæl: Nu sagsøger han populær dating-app

Aflyst skoleudflugt

Nogle gymnasieelever ville forhindre en skoleudflugt, da de skar dækkene op på bussen, der skulle transportere dem. Udflugt slap de ikke helt for, da Hr. Cicconette dømte dem til at arrangere picnic for hele gymnasiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx