Af - 11/01-17 09:16

VILDT: Er det her Obamas nye job?VILDT: Er det her Obamas nye job?

Barack Obama er vild med musik og har afsløret, at han også elsker Sverige. Derfor er det oplagt, at præsidenten bliver præsident for playlister, mener CEO for Spotify.

Bildstrecke im Grossformat »

Det blev afsløret forleden, at Barack Obama elsker Sverige, og at han drømmer om et job hos Spotify. I forbindelse har skaberen af musikstreamingstjenesten tilbudt ham et job, han ikke kan takke nej til, skriver den administrerende direktør på Spotify.

Obama straffer Putin-støtte og agenter bag giftdrab
Obama straffer Putin-støtte og agenter bag giftdrab

Om 10 dage skal Barack Obama forlade Det Hvide Hus og overrække ansvaret til den kommende præsident. Det vides ikke, hvad han skal tage sig til, men da han talte med tech-entrepreneuren Natalia Brzeziniski, afslørede præsidenten, at han stadig drømmer om at arbejde for den svenske musikgigant

- Jeg venter stadig på mit job hos Spotify… for jeg ved, at I alle elskede min playlist, havde Obama angiveligt sagt, med henvisning til i sommer hvor folk gik amok over hans ‘Presidents Summer Playlists’.

Obamas sværeste beslutning gjaldt Afghanistan
Obamas sværeste beslutning gjaldt Afghanistan

Når en af verdens mest magtfulde mænd udtaler, at han ønsker et job, så svarer man. Det gjorde CEO og medstifter af Spotify, Daniel Ek, ved at tilbyde POTUS et job som President of Playlists


Her er årets største hit i Danmark 2016
Her er årets største hit i Danmark 2016

Jobbet omhandler blandt andet at 'levere verdensklasse ledelse til playlist-redaktører og hjælpepersonale', og kræver, at ansøgeren 'har mindst otte års erfaring med at lede en højt anset nation'.

LÆS OGSÅ: Gulddreng gør det igen, igen: Ny sang ligger nummer et

LÆS OGSÅ: Her er de 10 mest populære apps i 2016: Hvor mange af dem har du?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx