Af - 09/03-17 11:29

Her beviser ung mand at at han er ædru på den skøreste mådeHer beviser ung mand at at han er ædru på den skøreste måde

Blayk Puckett fra Conway i delstaten Arkansas er blevet en mindre sensation på internettet, efter han fik lov til at jonglere foran politiet, efter de havde stoppet ham

Den amerikanske collegestuderende Blayk Puckett fra Conway i delstaten Arkansas er blevet en mindre sensation på internettet, efter han fik lov til at jonglere foran politiet, efter de havde stoppet ham.

Flere amerikanske medier har skrevet om ham, men lokalmediet WGNTV har fået en snak med Puckett om episoden.

Han fortæller, at han i første omgang blev stoppet, fordi hans ene bremselygte var i stykker. Så han forsøgte at køre forsigtigt, men vidste at den var gal, så snart han så politiet. Udover baglygten så fortæller politiet, at han kørte langsomt og slingrede lidt.

Og det er her, at det bliver sjovt. Betjenten lagde mærke til, at Puckett havde et eller andet i lommen.

Det var tilsyneladende en kegle.

- Jeg vidste, at jeg kunne bevise, at jeg ikke havde drukket. Det er bare sjovere, når man kan jonglere og have det sjovt med betjentene frem for, hvis man normalt bliver stoppet, og det er kedeligt og skræmmende,« siger han til WGNTV.

Så selvom at han i princippet havde fået lov til at køre af betjentene, så måtte han lige bevise dem, at der altså ikke var ugler i mosen. Og som en af betjentene siger i klippet, så er den her fyr helt sikkert ikke beruset, efter Puckett havde vist sine evner.

Han lægger vægt på, at det er noget af det sjoveste, han har prøvet. Klippet blev optaget af kameraet i patruljevognen, men også fra betjentenes egne personlige kameraer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx