Af - 29/05-15 10:32; Opdateret: 29/05-15 10:51

Endelig! Snapchat fjerner irriterende featureEndelig! Snapchat fjerner irriterende feature

Det sociale medie er klar til at gøre livet lettere for sine brugere.

Bildstrecke im Grossformat »

Se hvordan du laver længere videoer i Snapchat - i fremtiden behøver du ikke at holde på skærmen for se dine venners lange filmmontager.

Hvis du er glad for at se video på Snapchat, men er træt af at holde en finger på skærmen, så er der godt nyt fra folkene bag Snapchat.

Det afslører udviklerne bag det sociale medie på kodningskonference Recode, der fandt sted tidligere på ugen. Det skriver The Next Web.

Snart skal det være slut med at holde en finger på skærmen, når man følger med i små brudstykker video fra de venner og kendte, man følger på snappen.

Fremfor funktionen, der i dag kræver en finger på skærmen af sin smartphone eller tablet, så arbejder folkene bag Snapchat nu på en håndfri måde at afspille videoer på.

Forsker: Sådan bliver valget på de sociale medier
Forsker: Sådan bliver valget på de sociale medier

Udmeldingen kommer kun en måneds tid efter, at der kom et trick til at lave ekstra-lange videoer på snappen.

Det vides dog ikke, hvordan det kommer til at fungere, om man skal give skærmen et dobbeltklik eller om der vil være en dedikeret afspilningsknap. Det afslørede den 24-årige Evan Spiegel, der er stifter og administrerende direktør hos det sociale medie.

Valgkamp på Snapchat: Er politikerne værd at følge?
Valgkamp på Snapchat: Er politikerne værd at følge?

En af grundene til at snapchat tidligere har brugt funktionen, hvor man skal holde på skærmen for at afspille videoen, er, at man gerne ville inddrage brugeren. Men nu tænker man, at Snapchat har vokset sig stort nok til, at man ikke behøver den slags cowboytricks for at holde på brugeren.

Stifteren oplyser, at det sociale medie hver dag har 100 mio. daglige brugere, hvor godt 65 procent af dem uploader video til sine følgere.


LÆS OGSÅ: Denne superstjerne får sin egen reality-serie på Snapchat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx