Af Caroline Kristensen - 24/03-18 15:55

Mand klemt fast mellem bygninger: Blev først reddet efter tre timer Mand klemt fast mellem bygninger: Blev først reddet efter tre timer

En 55-årig mand endte bogstaveligt talt i en virkelig fastklemt situation, da han fredag prøvede at hente sin forsvundne baseball.

storybild

Brandmænd der er i gang med at behandle den 55-årige mand, der var fastklemt melle to bygninger. Foto: KHON-TV (Billede: KHON-TV)

Manden skulle ifølge en vagtmand have stået på taget af en bygning i indre Honolulu på Hawaii og kastet en baseball i jorden, da den pludselig forsvandt ned i hullet mellem to bygninger.

Det skriver TV stationen Khon fra Honolulu.

Vagtmanden var blevet tilkaldt for at få manden væk fra bygningens tag, men da han ankom, fandt han manden fastklemt mellem de to bygninger. Den 55-årige skulle have været i gang med et hente bolden tilbage med en lang pind, da uheldet skete.

Manden faldt omkring fire meter, før indsnevringen mellem bygninger blev for lille, og han sad fast i et omkring 20 centimer stort hul mellem de to bygninger.

I tre timer prøvede brandvæsnet først af få ham op med et reb, men da det ikke virkede, begyndte de at bore, hamre og save sig vej gennem betonen. Gennem hele redningsaktionen kunne man høre manden råbe på hjælp, og da han endelig kom fri, blev han hastet videre til hospitalet med alvorlige kvæstelser.

Ifølge TV stationen skulle der være arrangeret en inspektion af bygningen, så man kan vurdere, om der skal laves yderligere sikkerhedsforanstatninger. Men en byggeekspert, Lance Luke, udtaler, at der umiddelbart ikke er noget galt i have sådan et hul mellem to bygninger.

»Det er ikke særlig sikkert, men ifølge lovgivningen er det tilladt at bygge i skel. Min anbefaling er at sætte en slags skærm eller beskyttende område op mellem de to bygninger. Men det kræver, at ejerne af begge bygninger tillader det, men det ville være det langt mere sikkert, end det er nu,« forklarer byggeekspert Lance Luke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Charles og mor fanget i sjælden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx