Af David Andersen - 29/07-17 19:15

TV: Tyr begår selvmord, da de sætter ild til dens hornTV: Tyr begår selvmord, da de sætter ild til dens horn

Dyreaktivister har spredt en video, der én gang for alle skal sætte en stopper for mishandling af tyre i Spanien. Vi skal advare om stærke billeder.

storybild

'En fortvivlet tyr med ild i hornene ramler ind i stubben, den var bundet til. Hvor mange skal fortsat lade livet for en tradition, som ikke er andet end barbari?'

Sådan skriver gruppen 'Bulls Defenders United' på Facebook til en video, som de har lagt op for at gøre opmærksom på den brutale nedslagtning af tyre i Spanien.

I videoen ser man, hvordan tyrens horn bliver antændt, hvorefter den desperat svinger rundt med hovedet, inden den pludselig løber direkte ind i træpælen med panden først, og dør på stedet.

Tusindvis af publikummer ser begejstret til på stadion i byen Foios i Valencia, og de lyder ikke sønderknuste over tyrens overraskende beslutning om at tage livet af sig selv.

Du kan se videoen her, men vi skal advare om, at den er meget ubehagelig:

Ifølge den britiske avis The Independent vides det ikke, hvorfor tyrens horn blev antændt. Det kan have været en form for straf, fordi den tidligere på dagen havde stanget en mand og spiddet hans ene ben.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx