Af - 14/07-15 12:36

25-årige Annie har fået dødsdom af lægerne: Jeg har været heldigere end de fleste25-årige Annie har fået dødsdom af lægerne: Jeg har været heldigere end de fleste

En dødsdom har ikke taget modet fra 25-årige Annie Marston.

Bildstrecke im Grossformat »

Blot få dage før hun fødte sit første og eneste barn fandt Annie Marston ud af, at hun havde kræft. Få måneder senere lød beskeden at kræften var uhelbredelig.

Det var sidste år - nu lyder beskeden, at hun kun har få uger tilbage at leve i, og den 25-årige mor er overvældet over den støtte, hun har fået i kampen for at få sit sidste ønske opfyldt: At blive gift med sin elskede Scott.

Personen bag svindler-profilen @kemoland har gjort det før
Personen bag svindler-profilen @kemoland har gjort det før

Efter hun stod frem med sin historie første gang, har støtten til parret været utrolig: Fotografer, musikere, makeup-artister, entertainere og stylister har tilbudt deres hjælp uden beregning for at få brylluppet til at ske.

Derudover er der i skrivende stund samlet 124.000 kroner ind via en online-indsamling.

- Hun er den stærkeste, mest fantastiske og inspirerende person, jeg kender, og både hun og hendes familie fortjener en dag fyldt med utrolige minder, som de for evigt vil huske, siger veninden Laura ifølge The Mirror.

Lægerne afviste mistanke om mystisk sygdom: Så døde teenager af netop den
Lægerne afviste mistanke om mystisk sygdom: Så døde teenager af netop den

Og veninden har en pointe - for selvom Annie Marston er uhelbredeligt syg i en alder af 25 år, så tager dødsdommen ikke modet fra hende.

- Mange mennesker finder aldrig deres livs kærlighed eller oplever at få et barn. Jeg er meget heldig på mange områder, siger Annie Marston, der bor i den engelske by Walsall.

Hun drømmer om at tage på bryllupsrejse med familiens baby, så hun når at opleve den første familieferie, men på den kortere bane har hun et andet mål.

- Jeg vil forblive frisk nok til, at jeg kan have den første dans med Scott til vores bryllup, og så vil jeg kunne spise maden og nyde den, siger hun.

Du kan følge indsamlingen her.

Klassen hjalp Kristoffer under kræftsygdom: Her er hans rørende tak
Klassen hjalp Kristoffer under kræftsygdom: Her er hans rørende tak

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx