Af - 13/01-15 12:30

Selvfølgelig gik han lidt underligt: Sådan skal man ikke smugle 94 iPhonesSelvfølgelig gik han lidt underligt: Sådan skal man ikke smugle 94 iPhones

Mand blev opdaget af det kinesiske toldvæsen, da han forsøgte af smugle iPhones ind i Kinas hovedland.

storybild

Der er forskel i prisen på iPhone 6 i Kinas hovedland i forhold til Hong Kong, og det har skabt en stor smuglervirksomhed. (Billede: Polfoto)

Det gælder sikkert om at have fantasien i orden, når man vil smugle varer fra A til B. Det havde en kinesisk mand tydeligvis ikke, da han forsøgte af smugle 94 iPhones fra Hong Kong og ind i Kinas hovedland.

Stoffer i ost og sæbe: Se smuglernes kreative forsøg
Stoffer i ost og sæbe: Se smuglernes kreative forsøg

Da han ville forbi tolden i byen Shenzhen, der grænser op til Hong Kong, bemærkede tolderne, at manden gik en anelse mærkeligt – som om han bar på noget meget tungt, selv om han ikke havde noget tung bagage, fortæller en tolder til CNN.

Da der ikke var noget mistænksomt i de to plastikposer, manden havde med sig, bad tolderne ham gå igennem en metaldetektor. Det fældede manden.Billeder fra Kinas toldvæsen af iPhone-smugleren florerer nu på twitter

Rundt om på kroppen havde han i alt 94 iPhone 6 og 5S pakket tæt ind til kroppen med husholdningsfilm. Tolderne vurderede ”lasten” til at have en værdi på mere end 300.000 yuan – cirka 305.000 kroner.

Kvinde anholdt for at smugle kokain: Du gætter aldrig, hvor hun gemte det
Kvinde anholdt for at smugle kokain: Du gætter aldrig, hvor hun gemte det

Et tjek i arkivet viste, at manden havde haft utallige lignende møder med det kinesiske toldvæsen.


LÆS OGSÅ: Pengesmugling: Kvinde slugte over 400.000 kroner

LÆS OGSÅ: Smugler stoppet med 27.000 bleer på vej til Danmark

LÆS OGSÅ: Gemte 51 skildpadder under sit tøj

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx