Af - 19/02-16 16:11

29-årig blev utålmodig i lufthavnen – så smed hun tøjet29-årig blev utålmodig i lufthavnen – så smed hun tøjet

En arkitekt på vej til jobsamtale blev anholdt for at smide tøjet i lufthavnen.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad der skulle have været en hurtig tur til en jobsamtale i Barcelona endte i stedet med en anholdelse og en brækket knogle i hånden.

Det blev resultatet, da den 29-årige arkitekt Eimear Ni Ghiallgairrh sidst i januar forsøgte at komme gennem Stansted lufthavn i London.

Her blev hun forsinket på grund af kø til det obligatoriske sikkerhedstjek, og det fik den unge kvinde til at miste sin tålmodighed, og hun smed derfor tøjet.

- Jeg blev mere og mere frustreret. Og da jeg havde leggings på, tog jeg min nederdel af for at vise, at jeg ikke havde noget at skjule, lyder det fra kvinden ifølge Irish Mirror.

Pind: Fly skulle transportere Snowden til USA
Pind: Fly skulle transportere Snowden til USA

Hendes beslutning medførte dog straks, at hun blev anholdt. Hun tilbragte derfor de næste 12 timer i en celle, og har siden måttet betalt en bøde på 150 pund. Onsdag mødte hun for retten, hvor hendes hånd stadig bar synligt præg af en voldsom anholdelse.

Ifølge Eimear Ni Ghiallgairrh overreagerede lufthavnspersonalet, og hun kritiserer nu den måde, anholdelsen foregik på og siger, at hun nu får svært ved at få et job, da hendes forseelse i lufthavnen vil fremgå af hendes straffeattest.

Løkke provokerer: Booker flybillet med fagbevægelsens ærkefjende nummer 1
Løkke provokerer: Booker flybillet med fagbevægelsens ærkefjende nummer 1

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx