Af - 19/04-15 13:24

Fortvivlet mormor: Min datter låser sine piger inde, så hun kan knalde med pædofilFortvivlet mormor: Min datter låser sine piger inde, så hun kan knalde med pædofil

De britiske familiemyndigheder mener, at sikkerhedesforanstaltningen er en tilfredsstillende løsning

Bildstrecke im Grossformat »

Ovenfor kan du hurtigt på historien fortalt i billeder. (Arkivfotos)

Devon i det sydlige Storbritannien danner rammen om en opsigtsvækkende historie, der bliver delt i et voldsomt omfang blandt briterne. En mormor er fortvivlet over, at hendes datter låser sine to præpubertære døtre inde på et værelse, så moren selv kan gå i seng med sin pædofilidømte husbond.

Det skriver Sunday Mirror.

Den pædofilidømte mand har afsonet en dom for et overgreb på en 13-årig pige og moren insisterer på at kunne få besøg af ham på trods af, at hun selv har to døtre i samme aldersgruppe.

Ifølge The Sunday Mirror er socialarbejderne, der skal holde øje med børnenes ve og vel, informeret om løsningen, hvor de unge piger bliver holdt bag lås og slå for at lægge en dæmper på fristelsen for manden.

25 års fængsel til pædofil - gennemtævet af ofrets far
25 års fængsel til pædofil - gennemtævet af ofrets far

Når den pædofilidømte mand er på besøg, bliver de to piger låst inde på deres værelse og udstyret med en babyalarm, så de kan komme i kontakt med moren, hvis de skal bruge toilettet i løbet af natten.

Pigernes mormor mener, at ordningen er forkastelig og en tikkende bombe, der bare venter på at eksplodere.

- Alarmen og de andre såkaldte sikkerhedsforanstaltninger, der skal sørge for, at mine børnebørn ikke bliver misbrugt, er en gang nonsens, siger mormoren.

‘Mørke hævnere’ lokker 45-årig pædofil i sex-fælde
‘Mørke hævnere’ lokker 45-årig pædofil i sex-fælde

- Jeg er rystet over, at denne mand overhovedet har fået lov til at være under samme tag som mine børnebørn. Andre medlemmer af familien føler også, at deres bekymringer bliver ignoreret, siger mormoren

Byrådet, Devon County Council, har selv kategoriseret pigerne i samme hus som den dømte, som en vedholdende risiko, og deres første anbefaling var, at døtrene skulle bo hos andre familiemedlemmer.

Piben fik dog en anden lyd, da moren indførte ordningen med låste døre til døtrenes kammer.

- Talrige gennemgange fra flere instanser er nået frem til den konklusion, at hans partner, der gerne vil have ham til at kunne overnatte, kan styre opsynet med ham, siger en talsmand fra de lokale myndigheder.

TV-skandale når nye højder: Børnenes far er også pædofil
TV-skandale når nye højder: Børnenes far er også pædofil

The Sunday Mirror kender identiteten på den omtalt familie, men holder dem anonyme.


LÆS OGSÅ: Snedig far snød pædofil på Facebook: Ville have fingrene i hans datter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx