Af - 21/04-15 16:16

Instagram-sensation: Fræk bedstemor er mere populær end MedinaInstagram-sensation: Fræk bedstemor er mere populær end Medina

Popdronningen Medina kan mønstre 332.000 følgere på Instagram, og det er det rene vand i forhold til denne bedstemor, der har stjålet din mand siden 1928.

Bildstrecke im Grossformat »

Glem de tynde, rynkefrie fitnessmodeller. Vidste du, at en af de sejeste mennesker på internettet faktisk er over 80 år gammel?

Baddie Winkle kalder den 86-årige bedstemor sig, imens hun giver unge instagrammere baghjul med 875.000 følgere og mottoet 'Har stjålet din mand siden 1928'.

it's true

Et billede slået op af BADDIE (@baddiewinkle) den


Hun er fra Kentucky, USA, og er vild med mode og at vise folk, at man sagtens kan være 'badass' og bedstemor på samme tid. Den hårde attitude har givet pote, og hun er på et år steget fra 193.000 følgere til 875.000 i dag.

Populariteten har også betydet, at hun har ladet sig interviewe af Jezebel, hvor hendes budskab var, at man skulle droppe negative personer i sit liv, klæde sig som man vil og ikke bekymre sig det mindste om, hvad andre tænker.

Også PopWrapped har tidligere interviewet internet-sensationen. Det skete, da hun nærmede sig de 100.000 følgere, hvor hun sagde:

- Jeg synes, det er meget fascinerende og spændende på en eller anden måde, for jeg har aldrig i hele mit liv fået så meget opmærksomhed. Det er bare sjovt.

Se flere billeder af Baddie Winkle i galleriet over artiklen:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx