Af - 09/08-16 19:29

Han tabte sig 90 kilo på under et år og fik livet tilbageHan tabte sig 90 kilo på under et år og fik livet tilbage

39-årige Ross Gardner fra Florida vejede 181 kilo og fyldte to flysæder. I dag er han slet ikke til at genkende.

storybild

Ross Gardner fik starten på et helt nyt liv, da hans læge gav ham tre år tilbage at leve i. Det fik ham til at tabe sig 90 kilo på ti måneder. Det skriver Metro.co.uk.

Da Ross var yngre, arbejdede han som tjener. Han havde lange arbejdsdage, og da han endelig havde fri, var han så udmattet, at han brugte al sin tid på at grovspise junkfood og drikke alkohol til klokken to om natten. Han indtog hele 15.000 kalorier om dagen og tog i løbet af fem år 90 kilo på. 90 kilo.

TV: Timpelapse-video viser en mors utrolige vægttab
TV: Timpelapse-video viser en mors utrolige vægttab

- Jeg kunne ikke genkende personen, der kiggede tilbage på mig i spejlet. Jeg var kæmpestor. Jeg tog ikke min T-shirt af foran andre i seks år. Jeg skammede mig for meget over min udstående mave, fortæller han.

Da han en dag blev tvunget til at betale for to flysæder på et fly til Bahamas, blev det for meget for ham. Han tog til en vægtspecialist og fik den ultimative udmelding: Hvis han fortsatte den samme livsstil ville han dø i løbet af tre år.

Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'
Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'

Det fik ham til at tænke i andre baner.

- Endelig erkendte jeg, hvad jeg gjorde mod min krop og besluttede mig for at der skulle ske seriøse ændringer. Jeg skar de 15.000 kalorier ned til 2.500, og i løbet af ti måneder havde jeg tabt mig 95 kilo.

Det lyder meget nemt, men det var det naturligvis ikke.

Oliver fyldte to sæder i bussen: Så slank er han i dag
Oliver fyldte to sæder i bussen: Så slank er han i dag

For at tabe sig så meget, droppede han også cigaretter og alkohol. Han begyndte også at gå i adfærdsterapi, og han forstod efterhånden, at han brugte maden til at få sig selv til at have det bedre.

Da kiloene begyndte at rasle af ham, begyndte han også at gå til fitness. I dag træner han seks-syv gange om ugen.

Se den vilde forvandling her:

Det store vægttab gjorde, at der pludselig var en masse løs hud på maven. Det fik han fjernet.

- Min navle hang helt nede ved knæene og jeg var nødt til at presse huden ned i mine shorts. Det var ydmygende, fortæller han.

I dag vejer Ross 89 kilo og er en toptrænet og sund mand, der har fået en ny start på livet. Tjenerjobbet er også skiftet ud med et arbejde, hvor han hjælper overvægtige til at kunne gøre som han selv gjorde.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx