Af - 11/09-16 18:13; Opdateret: 11/09-16 19:02

Dræbte mor og søn i IKEA: Nu truer de andre fanger ham på livetDræbte mor og søn i IKEA: Nu truer de andre fanger ham på livet

Ikea-morderen er for nylig blevet fundet slået til blods af en anden fange.

storybild

Politibillede.

Manden, som i Sverige blot er kendt som Ikea-morderen, er blevet brutalt mishandlet i fængslet. Nu bliver han rykket fra sted til sted, da det svenske kriminalforsorgen vurderer, at hans liv er i fare.

Det skriver svenske Expressen.

Den 37-årige eritreaner Abraham Ukbagabir blev fundet i fosterstilling på et gulv i en gang i fængslet. Han holdt hænderne op for ansigtet, der var smurt ind i blod. Man mener, at det er en anden fange, der har stået for det brutale overfald, men har ikke kunne sætte en finger på hvem. Hændelsen fandt sted i slutningen af august måned.

36-årig erkender sig skyldig i Ikea-drab
36-årig erkender sig skyldig i Ikea-drab

Efter at være blevet placeret på flere forskellige steder, hvor truslerne fulgte efter den morddømte, så endte han på anstalten Salberga, hvor han blot nåede at være i fire dage, før han blev overfaldet og sendt på hospitalet.

Hele sommeren har det svenske svar på Kriminalforsorgen flyttet rundt på den 37-årige morder, der afsoner en livstidsdom for mordet på den 55-årige Carola Herlin og den 28-årige søn Emil, der blev tilfældige ofre for asylansøgeren i Ikea i Västeräs den 10. august 2015.

To dræbt med kniv i svensk Ikea
To dræbt med kniv i svensk Ikea

Manden gik amok i møbelforretningen og bevæbnede sig med køkkenkniv, hvorefter han huggede sine to ofre ned. Til slut forsøgte han at tage sit eget liv ved at stikke sig selv i maven. Han overlevede dog.


LÆS OGSÅ: Drabsofre i svensk Ikea var mor og søn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx