Af - 05/01-17 20:30

Først sagsøgte de dem: Nu indgår Louis Vuitton samarbejde med SupremeFørst sagsøgte de dem: Nu indgår Louis Vuitton samarbejde med Supreme

Mange medier beretter, at to legendariske tøjproducenter indgår samarbejde om en ny tøjkollektion.

Bildstrecke im Grossformat »

Supreme er et kontroversielt brand, der ofte vækker opsigt med skøre produkter og vilde resell priser.

Er du en af dem, som indimellem ligger i kø, deltager i lodtrækninger og bruger absurd mange penge på specielle tøjkollektioner?

Det skyldes ofte, at kollektionen er et sjældent 'collab' mellem to brands. Nu lader det til, at verdens vildeste samarbejde bliver en realitet, skriver Hypebeast.

Se hvor mange penge Alexander har brugt på en mursten
Se hvor mange penge Alexander har brugt på en mursten

Der går i øjeblikket rygter om, at det amerikanske skateboardmærke Supreme har indgået en aftale med det 162-årige modehus Louis Vuitton om at skabe en kollektion, som Hypebeast spår, kunne blive den mest eftertragtede nogensinde


16-årig ville straffe sin far: Stjal hans kortoplysninger og hævede mindre formue
16-årig ville straffe sin far: Stjal hans kortoplysninger og hævede mindre formue

Hverken Supreme eller LV har verificeret, at de skal arbejde sammen, men flere brugere poster ‘lækkede’ billeder på Twitter, der angiveligt viser tøj fra den nye kollektion.

Rygterne om samarbejdet opstod, da chefdesigner for LV Kim Jones lagde et afslørende billede på Snap, og vækker opsigt, da mærkerne er blandt de største i hver deres stilart, men også på grund af, at de to parter ikke altid har været gode venner.

Her er verdens stærkeste modebrands
Her er verdens stærkeste modebrands

I år 2000 lavede det kontroversielle brand nemlig et skateboard, hvor de integrerede ‘S’ for Supreme i Louis Vuittons mønster uden at spørge om lov. Provokationen symboliserede oprør mod overklassen ved at smide et luksusmærke på et skateboard, der skulle slides til ukendelighed.

Er din Louis Vuitton-taske den ægte vare?
Er din Louis Vuitton-taske den ægte vare?

Provokationen virkede, og der fulgte en retssag, hvor det parisiske modehus krævede, at alle skateboardene blev brændt, men nu lader det altså til, at de to ikoniske modehuse forsones under samme tag.

LÆS OGSÅ: Rihanna overrasker: Tjener kassen på ny idé

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Tomas har fire børn med tre...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx