Af Katrine Frederikke Wandrup - 24/03-17 18:39

Mor anklaget for bevidst at forgifte ni-årig sønMor anklaget for bevidst at forgifte ni-årig søn

Sønnen brugte seks måneder på hospitalet.

storybild

Rachel Kinsella. (Billede: St Louis County)

Den 36-årige Rachel Kinsella fra St. Louis i Missouri, USA, har angiveligt forgiftet sin ni-årige søn Patrick. Sønnen lider af epilepsi og har derfor været i behandling – men på forskellige hospitaler, som ikke kendte til hinandens behandlinger af drengen.

Anklageren mener, moren bevidst gjorde sin søn syg ved hemmeligt at give ham receptpligtig medicin fra marts 2014 til januar 2015, skriver KTTN.

Sagen blev oprullet, da sønnen blev indlagt på St. Louis Børnehospital, hvor læge Jamie Kondis beskriver, at drengen var i nærmest koma-lignende tilstand. Han havde anfald, hallucinationer og et alvorligt tab af koordinationsevner.

I dag, hvor han ikke længere er i sin mors pleje, er han rask.

På grund af sin alvorlige tilstand tilbragte Patrick seks måneder på hospitalet, hvor han fik mere end ti plasma-blodtransfusioner og seks operationer. Han flyttede sig altså fra dødens rand til en rask dreng, siger anklager Sheila Whirley i retten.

Amerikansk kvinde fundet 18 år efter bortførelse
Amerikansk kvinde fundet 18 år efter bortførelse

Hun fortæller, at Patrick ikke længere skal mades gennem sonde og selvom han stadig har epilepsi, har han ikke haft et anfald, siden han blev fjernet fra sin mor.

Lægen, Jamie Kondis, siger i retten, at Patrick fik tre forskellige typer receptpligtig medicin, som ikke var udskrevet af St. Louis Børnehospital. Blandingen af medicinen gav en farlig kombination, som skaber en fornemmelse af en overdosis.

Anklageren mener, Rachel Kinsella har opsøgt behandling til sin søn på flere forskellige hospitaler, uden at informere nogen af dem om behandling andre steder.

De mener, moren lider af ’Münchausens syndrom by proxy’, hvor en mor gør sit barn sygt for at skabe opmærksomhed omkring sig selv.

Forældre gav deres tre børn heroin så de kunne falde i søvn
Forældre gav deres tre børn heroin så de kunne falde i søvn

Dog mener Rachel Kinsellas advokat, Gregory Smith, at hun ikke forgiftede sin søn med vilje, og at hun ved at uheld gav sin søn den forkerte medicin nogle gange.

KTTN skriver, at Patrick blev diagnosticeret epilepsi, hjernebetændelse og ADHD.

Gregory Smith tegner et billede af Rachel Kinsella som en mor, der blot forsøgte at hjælpe sin søn med hans mange sygdomme. Dog er det et noget andet billede, anklageren maler.

De mener, hun forsøgte at gøre sin søn syg og lod han forblive syg, så hun kunne få fingrene i Patricks arv fra hans far.

LÆS OGSÅ: Elizabeths 11 måneder gamle baby måtte kun få nødder og frugt

LÆS OGSÅ: Mor anklaget for at lade niårig datter voldtage af venner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx