Af Julie Laurs Bundgaard - 08/12-17 19:00

Britisk kvinde hævder at sex med spøgelser har ændret hendes liv: 'Jeg vil aldrig gå tilbage til mænd' Britisk kvinde hævder at sex med spøgelser har ændret hendes liv: 'Jeg vil aldrig gå tilbage til mænd'

Værterne på det britiske tv-program 'This Morning' har lagt ører til mange historier - 27-årige Amethyst Realms må dog være en af de mest mindeværdige. Torsdag fortalte briten nemlig på live fjernsyn, at hun har haft sex med 20 forskellige spøgelser.

storybild

Modelfoto: Iris (Billede: Scanpix/Iris (arkiv). )

Det skriver Daily mail.

I det noget særprægede interview, erklærer Amethyst Realm, at hun aldrig kommer til at gå tilbage til mænd, fordi spøgelser er bedre til at tilfredsstille hende.

Den 28-årige brite fra Bristol, der til dagligt arbejder som spirituel rådgiver, forklarer, hvordan hun første gang mærkede nærværet fra et spøgelse, da hun flyttede i et nyt hus med sin eks-forlovede for godt ti år siden.

Oplevelsen blev startskuddet på et bizart erotisk eventyr.

Med tiden voksede de seksuelle tilnærmelser fra spøgelset, og derfor besluttede hun en dag, hvor hendes forlovede var ude af huset, for at gøre noget ved den pirrende spænding. Derfor tog hun frækt undertøj på for at lokke spøgelset frem, som hun angiveligt endte med at have sex med.

»Jeg kunne mærke en tyngde, en vægtløshed, et fysisk åndedræt,« fortæller Amethyst Realm de to måbende tv-værter.

En af værterne, Hilly Willoughby, spørger nysgerrigt, om sex med et spøgelse ender i orgasme, hvortil den 27-årige brite svarer: »Ja, for mig gør det.«

Selvom Amethyst Realm aldrig har set et spøgelse i fysisk form, men kun mærkets dets' nærvær, har hun datet spøgelser i ti år og er så bidt af det, at hun ikke længere er interesseret i mænd. I stedet håber hun nu på at finde sin spøgelses-sjæleven, som hun kan slå sig ned med.

Se et lille klip fra interviewet her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx