Af - 10/11-16 16:46

7 kæreste-typer, du skal droppe før du møder den eneste ene7 kæreste-typer, du skal droppe før du møder den eneste ene

Hvem har ikke spildt tiden på nummer 3.

Bildstrecke im Grossformat »
Her er de syv typer, du skal igennem før du finder den eneste ene. Alle typerne skal kunne findes i udgaver af begge køn. De er uhyggeligt pæne at se på, og til at begynde med tror du måske egentlig, at de er rimelig skarpe, men når du først introducerer dem til en af dine mere intelligente venner, så ser du at den er gal. Der er INGEN hjemme på øverste etage. Lektionen er, at ægte skønhed kommer indefra. Livet er hårdt, og der bliver røget en del joints hver dag i den kæmpestore lejlighed som er købt med forældrenes penge. Men når du selv skal på arbejde hver dag, så bliver du bare mødt af et dybt suk ovre fra dynen. Lektionen er: Du vil afsky en, der ikke arbejder lige så hårdt som du selv gør. De får dig til at føle dig som det frækkeste menneske i hele verden, og du tror til at begynde med, at de blot er charmerende, når de påtaler dine mindre heldige sider, men pludselig går det op for dig, at de bare prøver at holde dig nede. Lektion: Røvhuller er ikke charmerende, de sutter bare. Den skøre type, der lever en plaget tilværelse. Du kan måske redde ham eller hende, så er du sikker på, at det nok skal ende med at blive jer to. Du dropper vennerne og dine egne interesser kun for at fokusere på sin skat, der skal frelses. Lad nu være med at spilde seks måneder på det. Lektion: Nogle mennesker kan ikke reddes. Lige meget, hvor meget du end måtte ønske det. Lesson learned: You cant always rescue someone, no matter how much you wish you could. Hvem kender ikke promoteren eller dj'en, som alle vil være venner med? De kan skaffe dig ind til de rigtige fester og har det sjovt over en bred kam. Men festen stopper på et tidspunkt. Lektion: Festen stopper på et tidspunkt, og det skal også holde i hverdagen. Meget lige som med kunstnerkæresten, der har røven fuld af penge, så lever den flade kunstnerkæreste et bohemelive uden fast arbejde. Det er bare dig, der betaler regningerne. Lektionen om den flade kunstnerkæresten: Du bliver nødt til at skabe noget for at kunne kalde dig kunstner. Ellers er du bare en selvherlig stener med et sløjt alibi som kunstner. Den dramatiske kæreste giver dig en god portion drama i dit liv. Store skænderier bliver fulgt op med heftig sex. Det er let at komme til at forveksle dramaet med passion i forholdet. Her er lektionen: Kærlighed bygger på respekt, ikke på drama. På den anden side kan du lære en del om at have storslået sex - en egenskab, du kan drage nytte af i dine kommende forhold. Skribenten Zara råder dig til, at du skal holde hovedet koldt og ikke gå i panik, når dine venner stormer frem med deres forhold. Hvert af dine forhold lærer dig en ting eller to, der gør dig til en bedre kæreste, når du endelig finder frem til den rette.

Når man satser på kærligheden og livet sammen med den eneste ene, så skal man igennem en eller flere forhold, der ikke er på toppen.

Det skriver Elite Daily, der har sammensat en liste, der er bygget på skribenten Zaras egne erfaringer.

Skribenten forklarer, at hun altid bliver nervøs, når unge fortæller, at de skal giftes, især i en ung alder. Hun er nemlig bange for, at de begiver sig ud i ægteskabspagten med en en reel fuckboy eller fuckgirl, som de skal bruge hele deres liv sammen med.

Prins Harry bekræfter forholdet til skuespillerinde: Lad hende være i fred
Prins Harry bekræfter forholdet til skuespillerinde: Lad hende være i fred

Jodel-hemmeligheder: Kom til at slå en prut, da min kæreste slikkede mig
Jodel-hemmeligheder: Kom til at slå en prut, da min kæreste slikkede mig

Hun råder til, at man har det sjovt, når man dater, men når man er på udkig efter den, man gerne vil dele livet med, så skal man have overstået de mest sindssyge kærestetyper.

Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2017
Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2017

Se de syv typer, du ikke skal satse på øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: LISTE: 6 ting kvinder er bange for at bede om i sengen

LÆS OGSÅ: LISTE: 6 ting mænd er bange for at bede om i sengen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Tre mænd såret efter knivangreb i...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx