Af - 26/03-16 13:26; Opdateret: 26/03-16 20:50

Bræk, blod og mor: Kvinder står frem med deres værste blowjob-historierBræk, blod og mor: Kvinder står frem med deres værste blowjob-historier

En række kvinder fortæller deres skrækhistorier om blowjobs.

storybild

(Billede: Polfoto)

BJ. Blowjob. Sutter. Guffer.

Kært barn har mange navne. Og normalt er oralsex også en god og populær ting, men har vi ikke alle en eller anden ven med en tys-tys skrækhistorie om det?

Nu er 18 kvinder heldigvis stået frem hos Cosmopolitan for at fortælle deres ultimative skrækhistorier, de selv har oplevet under blowjobs.

Vi har plukket en håndfuld af dem ud her:

Hej mor!


- Jeg var i gang med at give min ekskæreste et blowjob, da hans mor pludselig dumpede ind med noget vasketøj. Det var en meget akavet aften.

Annie, 21 år.

Bid til!


- Jeg var godt i gang med en fyr bag i min bil. Alt var helt normalt, indtil han bad mig om at bide ham i hans p*k. Jeg gav den et blødt, lille bid, men han sagde, jeg skulle bide hårdere. Det gjorde jeg så, men jeg ville ikke skade ham. Så maste han mit hoved, indtil hans p*k blødte, hvorefter jeg smed ham ud af min bil. Sådan fik jeg blod på mine bagsæder, som SLET ikke kan fjernes. Dårligste blowjob nogensinde!

Emily, 22 år.

Vildt! Her giver hun et blowjob i drikkepenge på restaurant
Vildt! Her giver hun et blowjob i drikkepenge på restaurant

Første gang


- Allerførste blowjob. Fyren fortalte mig ikke, at han var tæt på. MEGET ubehagelig overraskelse.

Leslie, 20 år.

HVAD HAR DU GANG I?!


- Før jeg gav mit første blowjob, havde jeg læst et tip om, at fyre elsker, hvis man lige hiver et enkelt hår ud af hovedet og binder det om hans penis lige under munden, mens man sutter. Så jeg var godt i gang med en fyr til en fest, da jeg lige viklede et hår rundt om hans penis. Han sprang væk. "Hvad har du gang i?!" Jeg lod som ingenting og fortsatte. Det viste sig, at det ikke er noget for fyre. Dårligt tip.

Jessica, 27 år.

LISTE: 8 ting du skal stoppe med at gøre, når du får et blowjob
LISTE: 8 ting du skal stoppe med at gøre, når du får et blowjob

Champagne Supernova


- Jeg havde været sammen med min kæreste i et par år, og i et forsøg på lige at spice tingene lidt op nytårsaften tog jeg lidt champagne i munden, mens jeg ville give ham et blowjob. Jeg tænkte, at det ville være meget sjovt? Han skreg, jeg spyttede champagne ud, og han blev riiiimeligt slap derefter. Vi grinte af det, men han sagde, det føltes som piratfisk på hans p*k. Stakkel.

Emily, 26 år.

Stum i flere dage


- Forleden slog jeg decideret mit spiserør under et blowjob, og jeg har ikke kunnet snakke i tre dag nu..."

Jess, 26 år.

Tudefjæs


- Da min kæreste og jeg begyndte at date, havde jeg aldrig givet et blowjob før. Mine øjne løb simpelthen i vand, mens jeg gav dem, fordi det følte så mærkeligt. Grædende blowjobs i flere måneder. Sexet.

Amy, 23 år.

Frygtelig stank


- Da jeg gav en fyr et blowjob første gang, tog han sine underbukser af og pressede mit hoved ned i sit skridt, som fyre aldrig bør gøre. Og hans skridt stank SÅ fælt. Virkelig frygteligt! Det var det værste nogensinde.

Erin, 20 år.

Sæd i vasketøjskurven


- Jeg knælede foran ham, mens jeg var godt i gang. Han 'glemte' at fortælle mig, at han var ved at komme, så han endte med at skubbe sit bækken så hårdt mod mig, at hans penis fløj ud af min mund, da han kom, så han skød sit sæd udover gulvet og vægge. Jeg fandt endda lidt rester i min vasketøjskurv dagen efter.

Laura, 24 år.

Dedikation!


- Jeg brækkede mig udover hans p*k, sugede det hele op igen og færdiggjorde jobbet.

Sami, 21 år.

Maratonsutter


- Engang gav jeg et blowjob, hvor fyren igen og igen forsikrede mig om, at han var tæt på, så jeg blev ved, selv om det tog hundrede år, og jeg var ved at blive træt. Til sidst fik jeg nok og tjekkede klokken, og det viste sig, at jeg havde været i gang i tre timer. Der smuttede jeg.


Savannah, 22 år.

Hår mellem tænderne


- Min fyr holder det 'au naturel' dernede, og jeg skal KONSTANT fjerne pubbeshår mellem mine tænder.

Carrie, 23 år.

Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!
Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx