Af - 23/10-16 14:19

Sebastian har lavet app der løser kærestens problemSebastian har lavet app der løser kærestens problem

Fans af serien SKAM vil muligvis elske denne app.

storybild

Sebastian S. Berge har skabt en app, der gør det nemmere at følge med i SKAM. (Billede: Privatfoto)

Den norske ungdomsserie SKAM storhitter i øjeblikket i Norden. Og dedikerede fans af serien vil vide, at den bliver udgivet løbende i små bidder med scener, fotos og sms-korrespondancer på SKAM-bloggen.

Det har fået norske Sebastian Berge til at lave appen SkamNotifi til Android-mobiler.

"Jeg kom på ideen til appen, da jeg så hvor ofte min kæreste, som er fra Danmark, opdaterede hjemmesiden for at se om der var kommet nye indlæg. Så tænkte jeg, at det der manglede var en app som kunne give hende notifikationer hver gang noget nyt skete, så hun slap for at gå ind på siden 25 gange om dagen, " skriver Sebastian Berge til metroxpress.

Den gratis app varsler dermed brugeren, hver gang der kommer nyt på SKAM-bloggen. Hans kæreste er begejstret for appen og har støttet ham meget under processen med at lave den, fortæller Sebastian, der er 20 år gammel.

"Hvis man er dedikeret til opgaven og i forvejen tager det at programmere seriøst, så burde det være til at have med at gøre."

Han regner dog ikke med, at appen kommer til iOS-brugere, da han ikke har en Mac penge til en udviklerlicens hos Apple. Er der nogle derude, der har lyst til at konvertere hans app til iOS, deler han gerne sin kode.

Sebastian har ikke end yndlingskarakter i serien.

"Jeg vil ikke sige at jeg er kæmpe fan af SKAM, men jeg ser de fulde episoder med min kæreste når de bliver udgivet hver fredag," skriver Sebastian.

Find appen i Google Play.

Screenshot, der viser en notifikation via appen.

LÆS OGSÅ: Du kan kan købe dig til en rolle i 'Skam'

LÆS OGSÅ: Tidlig julegave: Stor nyhed for danske 'Skam'-fans

LÆS OGSÅ: Det hedder SKAM-stjernerne på Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx