Af - 05/04-16 12:24

Videnskaben har talt: Så længe varer et samleje rent faktiskVidenskaben har talt: Så længe varer et samleje rent faktisk

Videnskaben har gravet sig igennem op til flere studier for at finde ud af, hvor længe et samleje egentlig varer. Og kondomer har ingen påvirkning.

Bildstrecke im Grossformat »

For nogle kan et samleje føles som lang tid, mens det for andre kan føles som et ærgerligt knips med fingrene. Denne variation kan være alt lige fra få sekunder til tæt på en time.

Nu er tidligere studier og undersøgelser på området endelig samlet for at finde den egentlige videnskabelige gennemsnitstid på et samleje. Det skriver Daily Mail.

Kvinder søger ikke lægehjælp for orgasme-problemer
Kvinder søger ikke lægehjælp for orgasme-problemer

Psykolog ved Queensland Universitet i Australien, Brendan Zietsch, har eftersøgt et endeligt svar på, hvor længe den egentlige gennemsnitslængde på et sammenleje er og har derfor samlet samtlige nyere undersøgelser om netop dette emne - bare for at kunne ramme den helt rigtige gennemsnitstid.

I sin undersøgelse fandt han eksempler på samlejer, der varede alt lige fra 33 sekunder til hele 44 minutter i sengen, skoven, sexgyngen - eller hvad man nu er til. I sin graven efter sandheden har han nu fået udregnet det endelig gennemsnit.

Unge kvinder tror sex skal være smertefuldt
Unge kvinder tror sex skal være smertefuldt

Hele 5 minutter og 36 sekunder varer det.

Værd at nævne er også, at Brendan Zietsch i sine undersøgelser fandt ud af, at længden af samleje ikke bliver påvirket af, om manden har kondom på eller ej.

LÆS OGSÅ: Opsigtsvækkende studie: Så godt er ubeskyttet sex for kvinders humør

LÆS OGSÅ: Forskning viser, hvorfor du skal blive ved og ved med at knalde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx