Af - 18/12-16 13:06

Gynækolog: Så galt kan det gå, hvis du bruger frugt og grønt som sexlegetøjGynækolog: Så galt kan det gå, hvis du bruger frugt og grønt som sexlegetøj

En kvinde, der stopper frugter og grøntsager op i skeden, spørger, om, det kan være farligt.

storybild

Modelfoto. (Billede: Scanpix)

Er det sikkert at anvende frugt og grøntsager som sex-legetøj?

Tro det eller ej, men netop dette spørgsmål har gennem længere tid været heftigt diskuteret på det sociale internetforum reddit, efter at en anoynym kvinde tidligere på året postede et opsigtsvækkende indlæg.

5 grunde til at din vagina lugter lidt underligt
5 grunde til at din vagina lugter lidt underligt

Kvinden fortalte, at hende og ægtemandens sexliv var blevet kedeligt, og da hun spurgte manden, hvad de kunne gøre for at peppe det op, fik hun en temmelig underligt svar.

- Han bad mig stikke forskellige ting som æbler, pærer og gulerødder etc. op i min vagina og gemme dem deroppe hele dagen, så han kunne spise dem, når han kom hjem fra arbejde om aftenen, skrev kvinden og tilføjede:

- Jeg er gået med på det i den tro, at det ville være en engangsting. Men der er efterhånden gået to måneder, og han udviser ingen tegn på at ville stoppe.

QUIZ: Kan du spotte sexlegetøjet?
QUIZ: Kan du spotte sexlegetøjet?

Hun fortalte samtidig, at hun var bekymret for, om det kunne være farligt. Frugterne og grøntsagerne, som parret brugte, var økologiske, og hun vaskede dem altid godt og grundigt, før hun stak dem op i skeden. Men hun var alligevel ikke helt tryg ved det.

Kvindens indlæg blev ikke overraskende et varmt samtaleemne blandt Reddit-brugerne. Og forleden blev det så samlet op af kvindemagasinet Cosmopolitan, der har bedt en lægefaglig ekspert, gynækolog Dr. Jennifer Gunter, om at besvare kvindens spørgsmål.

- Jeg er glad for, at kvinden har indsendt sit spørgsmål, for jeg har hørt om frugter og grøntsager i skeden flere gange i årenes løb, og jeg er sikker på, det sker meget oftere, end det jeg hører om, indleder Dr. Jennifer Gunter sit svar på hendes blog.

Hun troede, hun ikke kunne få en orgasme - indtil hun prøvede nyt legetøj
Hun troede, hun ikke kunne få en orgasme - indtil hun prøvede nyt legetøj

Hun redegør herefter for, at det kan være forbundet med en betydelig negativ risiko at stoppe frugt op i skeden og bevare det der over længere tid. Hun fremhæver især væksten af bakterier.

- Det er ikke det samme som en uvasket hånd. Det her er at efterlade et organisk materiale i et mørkt, varmt og fugtigt sted fuld af bakterier i flere timer. Gær og bakterier er normalt til stede i skeden, som kan få frugten til at rådne. Det kan være farligt, hvis et lille stykke falder af og gemmer sig i skeden over flere dage eller uger. Det er ikke urealistisk, at frugt eller grøntsager kan være blødt, og stykker kan falde af, siger Dr. Jennifer Gunter, som sammenligner det med, det, der sker, hvis en tampon bliver glemt oppe i skeden over flere dage.

- Lugten er normalt så slem fra bakterierne, at kliniklokalet må lukkes ned resten af dagen, siger Jennifer Gunter og tilføjer, at den slags bakteriebomber i værste tilfælde kan forårsage alvorlige infektioner i underlivet.


LÆS OGSÅ: Her er mundsprayen, der giver dig LYNHURTIG rejsning

LÆS OGSÅ: Mand brugte flaske som sexlegetøj - det kommer han ikke til igen

LÆS OGSÅ: Her er navnene på de frækkeste piger i Danmark

LÆS OGSÅ: Her er de frækkeste drengenavne i Danmark

LÆS OGSÅ: Her er verdens første skønhedskonkurrence kun for røvhuller

LÆS OGSÅ: Paradise-Caroline tester kæmpe dildo: 'Hold da op et bat'

LÆS OGSÅ: Nu kan du få tamponer med cannabis

LÆS OGSÅ: Førende dansk gynækolog: Kvinde, sådan slipper du for at bløde!

LÆS OGSÅ: Sådan skal du vaske dig dernede, kvinde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Ny minister overhaler V-top: Er han...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx