Af - 14/09-16 13:21

826 dage efter dette triste mugshot blev taget, er hun næsten ikke til at kende826 dage efter dette triste mugshot blev taget, er hun næsten ikke til at kende

Ung kvinde lagde stofferne på hylden. 826 dage senere er hun stoffri og smukkere end nogensinde.

storybild

Her ses før-billedet af den unge kvinde, der på dette tidspubkt havde taget heroin i otte måneder. Se efter-billedet længere nede i artiklen. (Billede: Reddit.com)

En ung kvindes vilde forvandling efter at have været stoffri i 826 dage, er blevet delt tusindvis af gange.

Kvinden lagde et før- og efter billede op af sig selv på internet-forummet Reddit for at dokumentere sin vej ud af et længerevarende herion-misbrug.

Lars' Facebook-opslag deles af tusinder: - Først da min mor døde, forstod jeg alvoren
Lars' Facebook-opslag deles af tusinder: - Først da min mor døde, forstod jeg alvoren

Kvinden, der går under brugernavnet DisregardThisOrDont, fortæller i et opslag, at hun tog heroin gennem otte måneder, og at stofferne var ved at æde hende op.

Se hendes vilde forvandling nedenfor ved at trække pilen fra venstre mod højre!

Kulminationen blev en fængselsdom på 36 måneder, fordi hun havde udvist foragt for retten.

- Uden at svælge for meget i det kan jeg fortælle, at jeg var i et forhold plaget af misbrug, der førte til, at min datter kom til at bo hos min mor, skriver hun på Reddit.

To mænd i livsfare: Dansk politi advarer mod farligt stof
To mænd i livsfare: Dansk politi advarer mod farligt stof

- Hun betyder alt for mig. Så da det skete, faldt jeg ind i en dyb depression og lænede mig op ad misbrugende kæreste for følelsesmæssig støtte. Hans måde at få mig til at få det bedre var heroin. Efter otte måneders daglig brug og nogle få halvehjertede forsøg på at blive clean, sagde jeg til dommeren, der førte tilsyn med min datters værge-sag, at jeg tog stoffer og havde brug for hjælp.

Gratis heroin: Jeg har fået en ny chance i livet
Gratis heroin: Jeg har fået en ny chance i livet

- Han sendte mig i fængsel (for foragt for retten, red.), indtil han kunne finde mig en sengeplads i rehabilitering. Derfra kom jeg på det bedste rehabiliterings-center i staten. Det har været en kamp og op ad bakke, men nu er jeg der, hvor det hele føles som en ond drøm.

Hun tilføjer, at hun har følt behovet for at dele billederne, fordi hun gerne vil hjælpe andre, der lige nu befinder sig samme sted, som hun selv gjorde dengang.

Kriminaliteten falder, når misbrugere får gratis heroin
Kriminaliteten falder, når misbrugere får gratis heroin

- Da jeg fandt mit mugshot (politifoto, red.) fik jeg ondt af den pige, jeg så. Jeg fik lyst til at kramme hende og fortælle hende, at det hele ville blive bedre. Det gik op for mig, at den pige stadig er derude et sted. Men hun er ikke længere mig. Der er andre misbrugere derude, der befinder sig i den samme helvedes-spiral, som gjorde på det mugshot. Så hvis bare én af disse mennesker ser dette og få styr på sit lort, var det det værd.

LÆS OGSÅ: Isabella fik MDMA i sin drink: Det ramte mig med 120 kilometer i timen

LÆS OGSÅ: 9 tegn på at der er kommet stoffer i din drink

LÆS OGSÅ: Flere oplever at få farlige stoffer i drinks i nattelivet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx