Af - 25/07-16 15:41

Dette land stopper med at sælge Big Mac: Her er årsagenDette land stopper med at sælge Big Mac: Her er årsagen

"McDonald’s Venezuela arbejder på at løse den midlertidige situation.", lyder svaret blandt andet fra en talsmand.

Bildstrecke im Grossformat »

Slut prut med Big Mac.

Den dobbelte bøf, de syltede agurker og den klassiske Big Mac-sovs. Det må Venezuelas befolkning nu undværre. McDonald's har stoppet salget af de kendte burgere i det latinamerikanske land.

Det siger Daniel Schleiniger, talsmand i det Buenos Aires-baserede Arcos Dorados Holdings Inc., der driver mere end 2.000 McDonald’s-restauranter i Latinamerika og Karibien, ifølge Bloomberg.

Det skyldes, at brødproducenterne ikke kan skaffe nok mel, og derfor har landets McDonald's-restauranter haft så svært ved at skaffe brød til Big Mac-burgerne, at man nu har lukket helt for salget.

Interesserer du dig for forbrug, salg og forretning, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Men mel er ikke det eneste, landet har svært ved at skaffe. Sukker har også været en så stor mangelvare, at Coca-Cola i maj stoppede produktionen.

I de seneste måneder har den latinamerikanske også befolkning manglet alt fra ris til toiletpapir, og militæret skal nu varetage landets fødevareproduktion.

MUMS: Her bliver din Big Mac endnu VILDERE
MUMS: Her bliver din Big Mac endnu VILDERE

Årsagen til Venezuelas mangel på fødevarer skyldes, at landets økonomi er bundet op på eksport af olie, som er på tilbagegang i takt med, at olieprisen styrtdykkede sidste år.

Venezuelas præsident Nicolas Maduro har det seneste år givet den private sektor skylden for landets nuværende problemer.

Firkløver vil gøre op med total kalorieforvirring
Firkløver vil gøre op med total kalorieforvirring

Om Venezuelas befolkning igen kan sætte tænderne i en Big Mac, vil fremtiden vise:

McDonald’s Venezuela arbejder på at løse den midlertidige situation. Sammen med vores leverandør kigger vi på, hvordan vi bedst muligt kan fortsætte med at servere højkvalitets mad til vores kunder.
Det siger talsmand Daniel Schleiniger til Bloomberg.

LÆS OGSÅ: Matt holdt Big Mac som kæledyr i to måneder

LÆS OGSÅ: Mc Donald's svinede Burger King - se deres frække svar

LÆS OGSÅ: Mc Donald's: Derfor flager vi på halvt for Burger King

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx